Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

BK

BK

BK: In 1851 ontwierp Hendrik Berk in Kampen melkbussen, potten, pannen en kookgerei in opdracht van particulieren en bedrijven. Veertig jaar later slaagde hij erin zijn plaatstaal geslagen pannen en trommels van een laagje beschermend email te voorzien. Hij legde daarmee het fundament voor het bedrijf dat nog steeds met groot succes de Nederlandse markt van pannen voorziet.

BLIJVENDE WAARDE BK loopt voorop met slimme toepassingen en hoogwaardige techniek. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie. Al in 1963 stapte het over op roestvrij edelstalen pannen, zoals we nu allemaal in ons keukenkastje hebben staan. Ook deed een van de klassiekers  zijn intrede: de Karaat. Dit is tot op de dag van vandaag een populaire serie waarop veel pannenseries gebaseerd zijn.

100 JAAR . In 1951 bestond BK honderd jaar. Ter ere van dit honderdjarig bestaan werd in de Houtrusthallen in Den Haag een landelijke kookwedstrijd georganiseerd. Huisvrouwen kookten op totaal 150 gasfornuizen hun beste gerecht.

PREDICAAT KONINKLIJK Het honderdjarig jubileum in 1951 werd door koningin Juliana bekroond met het predicaat Koninklijk. Een bijzonder moment en een ware kroon op de gedrevenheid om voor Nederlandse huisvrouwen optimale kookproducten te fabriceren en leveren.


Lees meer...

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar top