Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Flora Castle

Flora Castle

Flora Castle: Wij geloven in momenten. Een zonsopgang, een knuffel, de geur van een roos, aan tafel met familie, of een heerlijke kop thee op jouw favoriete bank. Er schuilt schoonheid in elk moment, hoe klein ook. Een leven lang mooie momenten verzamelen is als een veldboeket. Met elk moment dat je toevoegt groeit het boeket en wordt het nog mooier.

Wij geloven in kwaliteit. Vakmanschap, duurzaamheid en de schoonheid van een goed ontworpen product. We houden er van om producten te maken die een leven lang meegaan. Die het leven kleur geven, mooie momenten nog mooier maken. Producten die het waard zijn om te verzamelen.

Dit inspireerde ons om een volledig nieuw merk te bouwen. Een merk dat perfect weergeeft waar wij in geloven. Met Flora Castle brengen wij een prachtige collectie servies en keukentextiel. Met iconische designs en een kwaliteit die een leven lang meegaat. Een eindeloze mix van artikelen en designs die perfect met elkaar te combineren zijn. Om zo een collectie samen te stellen die helemaal bij jou past, jouw leven, jouw momenten.

Zeven zusjes, allemaal Flora Castle familie.

Het idee achter Flora Castle is een veldboeket. Kleurijk en gevarieerd. Iedereen kan zijn eigen boeket samenstellen met een eigen stijl en sfeer.

De een houdt van stoer en gaat voor de desings met mini printjes in blauw en grijs, de ander kiest de kleurrijke patronen met veel bloemen, een derde mixt beide stijlen.

In de toekomst zullen we steeds nieuwe desings lanceren. Eigenzinnige patronen die passen bij de trends en wensen van die tijd en tegelijk aansluiten bij de bestaande collectie van Flora Castle. Zo groeit je servies met je mee.


Lees meer...

Toont alle 2 resultaten

Scroll naar top