VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart

Hoe verzilver ik een VVV Cadeaukaart bij Kitchen Corner?

Tijdens het betaalproces kun je de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel selecteren. Na invoeren van het VVV Cadeaukaart -nummer en de kras/beveiligingscode wordt het bedrag van je VVV Cadeaukaart afgeschreven.

Kan ik een deel van mijn bestelling met de VVV Cadeaukaart betalen?

Natuurlijk. Wanneer het aankoopbedrag hoger is dan de waarde van jouw VVV Cadeaukaart dan kun je het resterende bedrag met een ander betaalmiddel voldoen. 

Kan ik met 2 of meer VVV Cadeaukaarten betalen?

Ja, dat kan. Wanneer je een deel van het aankoopbedrag met een VVV Cadeaukaart hebt betaald keer je automatisch terug naar betaalomgeving. Vervolgens kun je opnieuw de VVV Cadeaukaart als betaalmiddel selecteren om het resterende bedrag af te rekenen. 

Moet ik de waarde van de VVV Cadeaukaart in één keer besteden?

Nee, dat hoeft niet. Een eventueel resterend bedrag kun je bij een volgende aankoop besteden. Houd er wel rekening mee dat je alleen een deel van de waarde van jouw VVV Cadeaukaart kunt besteden als het aankoopbedrag lager is dan het saldo op je kaart. 

Wat is het verschil tussen een VVV Cadeaubon en de VVV Cadeaukaart?

Op kitchencorner.nl betaal je heel gemakkelijk met de VVV Cadeaukaart. Heb je nog een papieren VVV Cadeaubon? Daarmee kun je bij ons in de winkel terecht, echter dit is technisch niet mogelijk in de webshop.

Scroll naar top