Big Green Egg Olst

Big Green Egg in Olst, op zoek naar een kamado een BBQ  gemaakt van keramisch materiaal in de vorm van een ei? Bij Kitchen Corner jouw specialist in koken, braden, bakken en barbecueën heeft u een royale keuze uit diverse typen Big Green Eggs en accessoires.

big-green-egg-minimax
big-green-egg-xlarge

Big Green Egg meer dan een BBQ

Naast het traditionele barbecueën kan je met dit groene ei:

  • Grillen
  • Bakken
  • Stomen
  • Slowcooken
  • Roken
  • Koken

Je hebt met deze bijzondere kamado dus een complete keuken in je achtertuin in Olst!

Unieke samenstelling

De unieke samenstelling van deze kamado, licht in gewicht en oersterk, maakt dat deze kamado je leven lang mee gaat. Tevens is deze Big Green Egg superzuinig in gebruik doordat hij zijn warmte lang vasthoudt. Bovendien blijft de temperatuur constant zodat je de lekkerste gerechten serveert.

Het hele jaar door!

Maak het hele jaar door de lekkerste gerechten met jouw kamado in Olst met de lekkerste recepten uit het kook boek Modus Operandi

Big Green Egg
Big Green Egg Menu van de Maand Boek 1
big-green-egg-large01-800x500

Groot Big Green Egg assortiment

Het grootste kamado assortiment voor inwoners in Olst. Naast de verschillende typen “groene eieren” vindt je hier alle accessoires om van iedere gerecht met jouw Big Green Egg een succes te maken.

Ieder type zijn eigen accessoires

Naast de algemene accessoires zijn er tevens accessoires die speciaal zijn afgestemd op de door jou gekozen Big Green Egg. Gebruik jouw Groene Ei het hele jaar door en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Big Green Egg showroom

Big Green Egg Olst, als kamado specialist vervullen wij een regionale functie. Kom langs en laat je in onze showroom in Deventer vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden van deze top kamado ook wel de meest veelzijdige barbecue.

Wanneer verras jij jouw gasten met de lekkerste gerechten gemaakt met deze speciale kamado in Olst?

big-green-egg-xlarge-1200x600-1024x512