Big Green Egg Workshops

Big Green Egg Workshops

Groei achter je Big Green Egg: Volg een Workshop

Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Vooral als het een workshop EGGen is. Een professionele Big Green Egg chef brengt je basisvaardigheden bij of nieuwe skills en technieken. En dat allemaal door het zelf te doen. Wil jij ook de beste versie van jezelf worden als Big Green Egg kok? Volg dan een workshop. Maar dan wel meteen de beste die er is.

Kwaliteits Workshop

Kwaliteit draagt een keurmerk. Daarom hebben is er een officieel keurmerk in het leven geroepen dat professionele workshops garandeert vanuit de Big Green Egg merkgedachte. Zo moet de kok de juiste vaardigheden hebben om een professionele workshop te kunnen geven en de EGGs en de accessoires op de juiste manier gebruiken. Dat klinkt streng, maar het is bedoeld om jou een mooie ervaring te geven tijdens het volgen van de workshop.
BigGreenEgg_logo_OfficialWorkshop_outl_GREYdef-1
Landgoed Arcadia Steenbergen

Landgoed Arcadia

In de buurt van Steenbergen, Noord Brabant, ligt het prachtige Landgoed Arcadia. 8 hectare grond aan puur natuur, inclusief een mooie vijver en 600 goedverzorgde walnotenbomen waar elk jaar de lekkerste walnoten vanaf komen. Na een rondje wandelen kunt u een drankje doen in de brasserie. Bij Arcadia bent u aan het goede adres voor de officiële workshops van Big Green Egg, nergens komt u op een leukere en lekkerdere manier achter wat uw Egg te bieden heeft!

The Official Big Green Egg Workshops

Professionele chefs staan voor je klaar. Ontdek wat jouw Egg te bieden heeft.

The Official Big Green Egg Workshops
bge workshop

Of je ervaren bent of een groentje, je leert altijd wat nieuws


Populaire Workshops:

Basisworkshop

Basis Workshop

Elke expert was ooit een beginner. 

Heb je net een Big Green Egg gekocht, of ben je van plan om er misschien een te gaan kopen? Dan is dit de ideale workshop voor jou!

We leren in deze workshop de kneepjes van het vak.

Leer alle basistechnieken die je moet kennen voor de Big Green Egg €99,-

Masterclass

Masterclass

Weet jij al goed hoe je met je Big Green Egg overweg moet, en wil je de volgende stap zetten om nog meer bijzondere gerechten klaar te maken?

Volg dan deze workshop, waar we met het maken van overheerlijke gerechten u gaan helpen om deze volgende stap te zetten!

Breng je Big Green Egg skills naar het volgende niveau toe €115,-

Eggspander Workshop

Eggspander Workshop

In deze Workshop ligt de focus op een van de meest veelzijdige accessoires van Big Green Egg; de EGGspander

Leer om met de EGGspander om complete gerechten klaar te maken op verschillende hoogtes op de EGGspander!

Leer het maximale uit je Big Green Egg te halen met de EGGspander €115,-