Verlanglijst

The Wishlist

The wishlist,  Wensenlijst of Verlanglijst.

Duidelijk, gemakkelijk en vooral om verwarring te voorkomen bij het cadeau, dat je het liefst zou willen krijgen, hebben wij speciaal de mogelijkheid in onze webshop ontwikkeld, om een verlanglijstje aan te maken.

Hierin kun je producten inzetten die je in de webwinkel hebt gezien. Vervolgens kun je dit lijstje delen of openbaar maken. Op deze manier is het duidelijk welke producten precies op jouw verlanglijstje staan, en kunnen er daar in ieder geval geen misverstanden over ontstaan!

Of het nu voor je verjaardag, kerst, Valentijn is of voor jullie toekomstige trouwdag je kan met deze wensenlijst voor elke gelegenheid een eigen lijst samentellen en delen met andere mensen.

De verlanglijstjes werken als volgt:

Heb je een mooi product gevonden? Dan kun je dit product toevoegen aan de verlanglijst door op het hartje bij het product te klikken. Je verlanglijst kun je op dat moment aanmaken of je kiest voor een bestaande verlanglijst.

Bij een nieuwe verlanglijst kan je kiezen om de lijst bijvoorbeeld “je naam” te noemen. Daarna kun je kiezen voor openbaar, gedeeld of privé verlanglijst. Dit is later ook nog eenvoudig te wijzigen.

  • Bij een openbare lijst kunnen anderen op de site via de Mijn verlanglijstje-pagina op: ‘Zoek verlanglijst’ klikken. Hier kan de naam of email ingevuld worden, waardoor de openbare verlanglijsten getoond worden.
  • Bij een gedeelde lijst kunnen anderen jouw verlanglijst bekijken met een link. Deze link kun je delen op de pagina van deze verlanglijst. Hier is onder de verlanglijst aangegeven; Delen op: Facebook, Twitter, Pinterest, Mail en WhatsApp.
  • Bij een privé lijst kun jij alleen deze lijst bekijken, deze is niet zichtbaar voor anderen.

Vervolgens kunnen de producten uit het verlanglijstje meteen in het winkelmandje geplaatst worden!