Maison Berger Geurkaars

Maison Berger Geurkaars

Een kaars is een vlam die opflitst, warmte die zich aankondigt.
Een kaars is de belofte van een sprankelende pauze, een kortstondig intermezzo: Maison Berger Paris creëert voor u de gedroomde break waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Alle kaarsen van Maison Berger Paris zijn ambachtelijk vervaardigd, met de hand gegoten en geparfumeerd oor Franse meester-parfumeurs.
De kaarsen van Maison Berger Paris zijn milieuvriendelijk en duurzaam en geproduceerd van plantaardige natuurlijke was, zonder kleurstoffen en volkomen vegan. Alle pitten zijn van natuurlijke katoen en zodanig gevlochten dat zij precies bij het parfum en het formaat passen.

Adviezen van de meesterparfumeur

Kies voor een harmonieuze pauze met een geur die bij u past, een humeur waar u zich goed bij voelt. Kies de zoete geur van patchoeli, de dynamiek van grapefruit, de frisheid van kruidnagel, de elegantie van gardenia… Kies de geschiedenis die u wilt beleven! Voor een homogene verbranding: blaas de klaars niet uit voordat haar “zwembad” is gevormd, d.w.z. het moment waarop haar hele oppervlak vloeibaar is geworden. Voor een schonere verbranding: pas de lengte van de pit aan door deze voor ieder gebruik ca. 1 cm af te knippen. En tot slot, voor een optimale bescherming van uw kaars moet u blootstelling aan te hoge temperaturen, wanneer u de kaars niet gebruikt, vermijden.