Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Gratis verzending Nederland vanaf €45 | België en Duitsland vanaf €75 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden

Gratis uw bestelling ingepakt !

Wartmann

Wartmann: staan innovatie en ook vernieuwing hoog in het vandaal. Ze vinden het belangrijk om bezig te houden met de nieuwste trends en ook innovaties binnen de kookindustrie. Naast deze industrie, kijken ze ook naar ontwikkelingen daarbuiten. Op deze manier kunnen ze richten op het creëren van unieke producten die bovendien nieuwe kansen bieden tijdens en ook voor het koken.

Bij team Wartmann® hebben wij een aantal waardes waar wij elke dag naar streven. Een goede prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons altijd voorop, zodat koken met onze producten voor iedereen toegankelijk is en blijft.

Wij creëren onze collecties altijd met het oog op de laatste trends en ontwikkelingen binnen de kookindustrie. Op deze manier zijn wij volop bezig met innovatie en het vinden van de nieuwste technieken, die bij kunnen dragen aan uw kookgemak.

Naast dat onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mee gaan, vinden wij het ook belangrijk dat wij op de juiste manier onze producten recyclen. Daarom is Wartmann® lid van Wecycle, de enige non-profitorganisatie in Nederland die de inzameling en recycling regelt van afgedankte elektrische apparaten.


Lees meer...

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Scroll naar boven