Demeyere pannen kopen?

Kitchen Corner is de Demeyere specialist, hier kun je met een gerust hart  Demeyere pannen kopen.

Waarom Demeyere?

Vanwege dat er al meer dan 100 jaar aan topkwaliteit, duurzaamheid en innovatie wordt gewerkt.

  • Made in Belgium
  • Innovatief
  • Professioneel
  • Kwaliteit
  • Uitzonderlijk Design
  • Inductie Specialist
Demeyere pannen kopen?

Verrassend slim koken

Wat de producten van Demeyere uniek maakt, is dat het het enige bedrijf ter wereld is dat zijn kookgerei technisch aanpast heeft aan verschillende kookmethodes. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, braden … Met een Demeyere geniet je van de beste tafelmomenten!

over demeyere

Over Demeyere

Vier generaties tradities, ondernemerschap en innovatie.

Sinds de oprichting in 1908 is Demeyere geëvolueerd van een Belgisch familiebedrijf tot een wereldwijde referentie voor roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar zetten ze zich in voor de hoogste kwaliteit, duurzame ontwikkeling en innovatie. Dit is waarom zowel professionele als amateurkoks de producten van Demeyere waarderen en aanbevelen.

Innovatief

Demeyere blijft investeren, niet alleen in de fabriek, maar ook in hoogstaande talenten en knowhow. Wereldwijde innovaties, zoals de supergeleidende InductoSeal®-bodem, revolutionaire Silvinox®-oppervlaktebehandeling en de unieke lastechnologie, maken dat Demeyere de nummer één is in roestvrijstalen pannen en de referentie voor het inductiekoken. Het resultaat is gebruiksvriendelijk, energiezuinig en hoogwaardig kookgerei.

Kwaliteit

Kwaliteit voor het leven.

Door het gebruik van de beste materialen en met de meest geavanceerde technologieën bij de ontwikkeling van de producten kan Demeyere een lange levensduur garanderen. Zij geven maar liefst 30 jaar garantie op hun pannen bij thuisgebruik en 10 jaar bij professioneel gebruik.

Inductie specialist

Eind jaren ’70 ontwikkelde Demeyere het Triplinduc systeem. Na grondig testen bleek het een van de beste op de markt te zijn. Onlangs is er de baanbrekende innovatie ControlInduc aan toegevoegd. Demeyere produceerde de eerste pannen en wokken uitgerust met het ControlInduc. Dit is een veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur beperkt tot 250 ° C op inductiekookplaten. Daardoor kan oververhitting worden voorkomen en zorgt het ervoor dat de koekenpan altijd warm blijft zonder schade aan de pan.

Professioneel

Naast de kwaliteit van de ingrediënten en de expertise van de chef, is ook de kwaliteit van het kookgerei cruciaal voor het bereiken van een goed eindresultaat. De materialen en technologie die Demeyere gebruikt om potten en pannen te ontwikkelen, zijn ontworpen om de beste kookresultaten te bereiken. 

Complexe bereidingen worden met Demeyere een koud kunstje!

Uitzonderlijk design

Demeyere hecht, naast de vernieuwde technologie, ook veel waarde aan de uitstraling en het design van het kookgerei. Product moet niet alleen efficiënt werken maar mag dus ook mooi en decoratief zijn, zowel op tafel als in de keuken. In de voorbije jaren werkte Demeyere daarom samen met internationale erkende designers. Het resultaat mag er ook zeker zijn; het is stijlvol en hoogstaand kwalitatief kookgerei.

Duurzame producten

Demeyere pannen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal als basismateriaal. De opbouw van de pannen en de unieke technologie zorgen voor een bijkomende besparing van energie en tijd. De unieke lastechniek maakt het handvat sterker en zorgt voor de beste hygiëne, aangezien er geen kans is dat stof, vet of bacteriën zich erin gaan  nestelen. Daarnaast zijn er meerdere series met een Silvinox behandeling, wat het onderhoud van het kookgerei erg eenvoudig maakt.

Demeyere Silver 7 1

Regionale functie

Als Demeyere Specialist vervullen wij een regionale functie. Onze vestiging ligt centraal in het centrum van het gezellige Deventer, Lange Bisschopstraat 66. Je bent hier natuurlijk van harte welkom en we helpen je graag. 

In onze vestiging is altijd iemand aanwezig met gedegen kennis om je zo goed mogelijk te informeren over alle Demeyere pannen!

Logo_Demeyere 2.0_zwart.png