Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Atlantis-7

Atlantis-7

Atlantis-7:

De Atlantis serie van Demeyere is de perfecte serie kookgerei voor mensen die houden van schoonheid en ook comfort. Demeyere bereikt met Atlantis het summum op het gebied van hoogwaardig kookgerei van roestvrij staal zonder daarbij de traditie en het echte kookplezier te vergeten. Voor elke Atlantis pot of pan wordt een technologie gebruikt die aangepast is aan de typische bereidingen in dat product. Voor de Atlantis reeks biedt Demeyere 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie bij professioneel gebruik.

Demeyere maakt het verschil. Sinds haar oprichting in 1908 is het uitgegroeid van een familiale Belgische onderneming tot ook een wereldreferentie in roestvrijstalen kookgerei. Al meer dan 100 jaar werken we ze aan topkwaliteit, duurzaamheid en ook innovatie.

Kwalitatief en ook zeer hoogwaardige pannen worden gefabriceerd met een bijzonder goede warmtegeleiding. De pannen zijn allen vervaardigd uit roestvrij staal, waarbij aluminium in de meerlaagse bodem is verwerkt. Dit zorgt voor de perfecte warmteverdeling en een prachtig bakresultaat. Omdat kwaliteit voorop staat, geven zij maar liefst 30 jaar garantie op hun pannen bij thuisgebruik en 10 jaar bij professioneel gebruik.

Toont alle 2 resultaten

Scroll naar top