Yaxell Ketu Koksmes-20cm
€269,00
Slechts 2 resterend op voorraad
Beschrijving
Yaxell Ketu Koksmes-20cm
Yaxell Ketu Koksmes-20cm: Japans koksmes is groot genoeg voor het snijden van grote hoeveelheden groenten, vlees en vis, maar biedt tegelijkertijd voldoende controle om ook precisiewerk uit te voeren zoals het fijnsnijden van kruiden.
Yaxell Ketu Koksmes-20cm:
- 20cm Koksmes
- Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur
- Heft : Zwart Pakka Beukenhout
- Gemaakt in Japan
- Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk
KETU-messen zijn gemaakt van 3-laags roestvrijstalen mes met gepoederd stalen SG2-snijkern en elegant zwart beuken pakkahouten handvat met Japans Samurai-familiewapen erop. Op de einddop van het mes is, in tegenstelling tot het traditionele stempellogo, een convex Yaxell kanji-logo prachtig toegevoegd. Op het lemmet is ook een artistiek hamerpatroon gestempeld. Onder een speciaal warmtebehandelingsproces kan het blad van SG2-staal een hardheid tot 63 HRC bereiken. Geniet van je kookkunsten met Yaxell Ketu-messen met een uitzonderlijke langdurige scherpte.
Yaxell
Yaxell Japan is gevestigd in de stad Seki in de provincie Gifu, gelegen ten noorden van Nagoya op het bevestiland Honshu in het midden van Japan.
Yaxell is sinds 1932 een vooraanstaande eersteklas fabrikant van superieure hoogwaardige keukenmessen die overal ter wereld door topchefs, professionele koks en foodies worden gebruikt.
Yaxell heeft in de loop der jaren diverse prijzen gewonnen als beste keukenmes in Duitsland, Zweden, Denmark en de Verenigde Staten.
Aanvullende informatie
| Merk | |
|---|---|
| Serie | |
| Productsoort | |
| Hardheid | |
| Lemmetlengte |





