Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Kai

Kai

Kai: Al meer dan 100 jaar vervaardigd de onderneming snij gereedschappen volgens de tradities van de legendarische Samurai uit het oude Japan. De wens om de oeroude tradities te respecteren en ook te combineren met innovatieve technieken is geen tegenstrijdigheid, maar vormt ook juist de basis voor nieuwe producten, die de Japanse smeedkunst eer aan doen en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van de huidige tijd.

Heeft zich tot doel gesteld om ook bijzondere messen in de hoogste kwaliteit voor het dagelijks gebruik te produceren. Gemaakt van natuurlijke grondstoffen, verwerkt en vorm gegeven met de expertise van de traditionele Samurai smeedkunst. De koksmessen zijn het toonbeeld van Japans precisie handwerk. Vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat van elk mes ligt bovendien de focus op de ontwikkeling van een tot in het detail doordacht product. Het in 1908 in het Japanse Seki opgerichte familiebedrijf  ontwikkelde zich tot een internationaal opererende onderneming met het hoofdkantoor in Tokio.


Lees meer...

Toont alle 33 resultaten

Scroll naar top