Demeyere Pannen Antwerpen

Demeyere Pannen Antwerpen, op zoek naar duurzame kwalitatieve top pannen? Bij Kitchen Corner, jouw specialist in koken, braden, bakken en keukenapparaten is er een royale keuze uit diverse soorten Demeyere kookpannen, koekenpannen, pannensets en deksels.

Demeyere-plaat
Demeyere Silver 7

Demeyere meer dan een pan

Wat de producten van Demeyere uniek maakt, is dat het het enige bedrijf ter wereld is dat zijn kookgerei technisch aanpast heeft aan verschillende kookmethodes. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, braden etc. Met een Demeyere geniet je van de beste tafelmomenten!

Je hebt met deze bijzondere pannen levenslang plezier in je keuken in Antwerpen!

Logo_Demeyere 2.0_zwart.png

Groot Demeyere assortiment

Het grootste aanbod aan pannensets, koekenpannen en wokken voor inductie voor inwoners in Antwerpen. Demeyere heeft niet alleen een kookpan, een koekenpan of een pannenset, je vindt hier ook de speciale pannen zoals een soeppan, sauteuse, grillpan of een wok zodat je van ieder gerecht met jouw Demeyere weer een succes kan maken.

Gebruik jouw Demeyere pan het hele jaar door en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Inductie Specialist

Demeyere Pannen Antwerpen; de inductie specialist.

Eind jaren ’70 ontwikkelde Demeyere het Triplinduc systeem. Na grondig testen bleek het een van de beste op de markt te zijn. Onlangs is er de baanbrekende innovatie ControlInduc aan toegevoegd. Demeyere produceerde de eerste pannen en wokken uitgerust met het ControlInduc. Dit is een veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur beperkt tot 250 ° C op inductiekookplaten. Daardoor kan oververhitting worden voorkomen en zorgt het ervoor dat de koekenpan altijd warm blijft zonder schade aan de pan, uniek in zijn soort!

Kom langs en laat je, in onze showroom in Deventer, vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden van deze top inductie pannen.

Verras vanaf nu jezelf en ook je gasten met de lekkerste maaltijd, gemaakt met jouw Demeyere pannen in Antwerpen!