Vergelijkbare berichten
Karamelpannenkoeken met gezouten boter en amandelen
Karamelpannenkoeken met gezouten boter en amandelen Karamelpannenkoeken met gezouten boter en amandelen: Op 17 maart vieren we Nationale Pannenkoekendag. Hieronder een heerlijk recept voor een niet alledaagse pannenkoek.Ā IngrediĆ«nten Pannenkoekenbeslag 250 gram bloem 3 eieren 500 ml melk 50 gram ongezouten roomboter 1 tl vanille-extract snufje zout olie/boter om in te bakken IngrediĆ«nten Gezouten Karamel…
Crock-Pot Express Pot CR051
Slowcooken, Stomen, Hogedruk Koken en Aanbraden! Crock-Pot Express Pot CR051: Dit alles-in-ƩƩn keukenwonder bereidt onder hoge druk maaltijden tot 70% sneller dan op de traditionele manier. Ontdek het gemak Ć©n ook de veelzijdigheid van de Express Pot. Lekker, Smaakvol en Gezond eten Een zo gezond en smaakvol mogelijke maaltijd op tafel zetten is wat we…
Voorjaarskriebels
Voorjaarskriebels Eindelijk lente. De zon schijnt vaker, de temperaturen stijgen en het is langer licht. Je gaat je balkon of tuin weer klaar maken voor de mooie dagen. Zodat je er de komende periode heerlijk van kunt genieten. Om te luieren, te eten, te drinken en te genieten van de lente- en zomerzon of avondje…
Abrikozencake
Abrikozencake Wist je dat liefde door de maag gaat? Dus haal de ingrediĆ«nten voor dit recept van abrikozencake in huis en bak hem snel voor je geliefde! IngrediĆ«nten 250 g patentbloem, plus extra om te bestuiven 16 g bakpoeder 200 g boter, plus extra om in te vetten 150 g fijngesneden gedroogde abrikozen 3 eieren…
The Juicer
The Juicer Aankomend weekeind is het alweer Pasen! Een uitgebreid ontbijt of een heerlijke brunch kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Vaak heeft iedereen wel een eigen favoriet wat op tafel staat. De jongste in het gezin vindt dat er absoluut een gepocheerd eitje hoort te zijn. De oudste is van de smoothies op basis…
Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas
Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas: IngrediĆ«nten: 900 g Sjalotten 600 ml rode port Bouillon (groenten/kruiden) 6 plakjes bladerdeeg Boter om de vormpjes in te vetten Geitenkaas Balsamico Azijn 1 bakblik met 6 taartvormpjes of 6 mini taartvormpjes Sjalotten schillen en in partjes snijden. Deze met de tijm en…