Vergelijkbare berichten
Christmas Cake Deel 2
Christmas Cake Deel 2 De laatste jaren gebruik ik hetzelfde recept voor mijn Christmas Cake. Ik heb het continu geperfectioneerd tot het ultieme recept. Van oorsprong is het een familierecept en na veel proeven en discussiĆ«ren is het verbeterd. Tijd om de cake te bakken (vanaf medio oktober/ begin november) IngrediĆ«nten 340 gram bloem 8…
Voorjaarskriebels
Voorjaarskriebels Eindelijk lente. De zon schijnt vaker, de temperaturen stijgen en het is langer licht. Je gaat je balkon of tuin weer klaar maken voor de mooie dagen. Zodat je er de komende periode heerlijk van kunt genieten. Om te luieren, te eten, te drinken en te genieten van de lente- en zomerzon of avondje…
Crock-Pot Express Pot CR051
Slowcooken, Stomen, Hogedruk Koken en Aanbraden! Crock-Pot Express Pot CR051: Dit alles-in-ƩƩn keukenwonder bereidt onder hoge druk maaltijden tot 70% sneller dan op de traditionele manier. Ontdek het gemak Ć©n ook de veelzijdigheid van de Express Pot. Lekker, Smaakvol en Gezond eten Een zo gezond en smaakvol mogelijke maaltijd op tafel zetten is wat we…
Gevulde Tomaten
Gevulde Tomaten Gevulde tomaten: Een heel erg makkelijk maar wel smaakvol recept voor de lange zomerse avonden. IngrediĆ«nten: 4 mooie tomaten 1 bol mozzarella 2 el gekookte witte rijst basilicum 1 kipfilet 2 el olijfolie Bereiding: Het hoedje van de ongepelde tomaten snijden en het vruchtvlees voorzichtig uithollen met een koffielepel. Kruid het vruchtvlees en…
Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas
Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas Tarte Tatin van Sjalotten met Geitenkaas: IngrediĆ«nten: 900 g Sjalotten 600 ml rode port Bouillon (groenten/kruiden) 6 plakjes bladerdeeg Boter om de vormpjes in te vetten Geitenkaas Balsamico Azijn 1 bakblik met 6 taartvormpjes of 6 mini taartvormpjes Sjalotten schillen en in partjes snijden. Deze met de tijm en…
Spaanse geroosterde aardappelen met salsa brava
Spaanse geroosterde aardappelen met salsa brava Spaanse geroosterde aardappelen met salsa brava: Het nagenieten van de vakantie is nu ook weer begonnen. Met dit heerlijke recept zit je in gedachte alweer in Spanje. Ingredienten: 1 kg aardappelen 5 el olijfolie (verdeeld over recept) 1 el zacht paprikapoeder 4 el gerookt paprikapoeder (verdeeld over recept) 1…