Maison Berger Parfumverspreiders

Maison Berger Parfumverspreiders

De collectie parfumverspreiders van Maison Berger Paris nodigt u uit een andere manier te ontdekken om uw interieur te parfumeren, af en toe of doorlopend, op intense of subtiele wijze, maar altijd met een uitstekende kwaliteit.

 Van welke uitstraling, vorm of parfum u ook houdt, Maison Berger Paris heeft altijd wel een parfumverspreider die aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

Maak kennis met de eenvoud van de Parfumverspreider Cube, de kleurrijke  Parfumverspreiders uit diverse collecties en de eigentijdse  Parfumverspreiders uit de Aroma collectie.

Ook zullen de weldadige eigenschappen van de huisparfums uit de Aroma collectie u ongetwijfeld bekoren. De parfum composities bestaan uit essentiële oliën waarvan de weldadige aromachologische eigenschappen erkend zijn. Begin uw dag met een goed humeur dankzij het huisparfum ‘Happy’, krijg meer energie met de parfum composities van het huisparfum ‘Energy’ of ervaar pure ontspanning met het huisparfum ‘Relax’. Allen hebben ze, op geheel natuurlijke wijze, een positieve invloed op uw emoties.

Wist u tevens dat de Parfumverspreiders van Maison Berger Paris 100% navulbaar zijn met de 200ml navullingen

Adviezen van de meesterparfumeur

Onze Parfumverspreiders werken volgens een systeem van koud parfumeren door middel van capillariteit, dat wil zeggen door de interactie tussen het huisparfum en zijn flacon. Om de parfumverspreider zo efficiënt mogelijk zijn werk te laten doen en het effect te moduleren, heeft Maison Berger Paris twee soorten sticks voor u: – sticks van technisch polymeer voor een snelle, intense verspreiding; – sticks van 100% natuurlijk wilgenhout voor een natuurlijke uitstraling en verspreiding van het huisparfum. Heractiveer de parfumverspreiding te allen tijde door de sticks regelmatig om te keren en stapt u over naar een ander huisparfum van Maison Berger Paris? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.