Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Gratis verzending Nederland vanaf €45 | België en Duitsland vanaf €75 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden

Gratis uw bestelling ingepakt !

Aerolatte

Aerolatte: Toen Alan en Gary oprichters van aerolatten zich realiseerden dat zelfs hun dure op espressomachines gebaseerde stoom geen fatsoenlijke schuimmelk konden maken, besloten ze een oplossing te creëren - nu wereldwijd bekend als de aerolatte.

Gemaakt met een passie voor geweldige koffie en ook schuimende melkdranken, is  "de originele stoomvrije melkopschuimer" een enorm succes en bovendien een vaste favoriet onder topchefs, enthousiaste fijnproevers en koffieliefhebbers. In wezen heeft ze echt de manier veranderd waarop we thuis ook genieten van cappuccino, caffé latte, milkshakes en warme chocolademelk.

Over aerolatte-accessoires

Met het succes hebben ook Alan en Gary de wereld van thuiskoffie verder verbeterd - door innovatieve uitvoeringen van Franse persen, espressopotten, de aerolatenschuimer en koffie-accessoires op de markt te brengen. Deze producten zijn eigentijdse ontwerpen van traditionele items en hebben ook als doel het verbeteren, oplossen en bovendien zorgen ze voor een aangenamere koffie-ervaring thuis.

Dankzij het succes  kunnen consumenten nu op een eenvoudige en gemakkelijke manier thuis professionele resultaten behalen.


Lees meer...

Enig resultaat

Scroll naar boven