Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Crock Pot

Crock Pot

Crock Pot: Een slowcooker is een toverpotje met stekker, dat zeer geleidelijk en secuur gerechten gaart. Aanbakken of overgaar koken is niet mogelijk! Een slowcooker verandert de structuur van vlees drastisch. Dit is namelijk samengesteld uit spiereiwitten, vocht en bindweefsel. De verhouding tussen de drie bepaalt de structuur. Door de langdurige, geleidelijke verhitting in de slowcooker krijgt bindweefsel een geleiachtige samenstelling waardoor het vlees veel malser wordt.

De Crock-Pot slowcooker is niet alleen je vleesspecialist! De relaxte bereidingswijze is een openbaring voor het maken van al jouw gerechten. Risotto, groente, vis, saus, cake, bouillon.. Normaal zijn we van gemaks eten niet gewend dat het vers en gezond is! Vanaf nu wel. Slowcooken bespaart energie. Niet alleen omdat werk uit handen wordt genomen, maar ook omdat het apparaat op stand LOW niet meer stroom gebruikt dan 150 watt per uur en op stand HIGH niet meer dan 210 watt per uur. In beide standen bereikt de slowcooker dezelfde eindtemperatuur. Dat gaat in stand LOW alleen een stuk langzamer dan op stand HIGH. Laat je de slowcooker de hele dag aanstaan verbruikt hij maar ongeveer € 0,37 aan stroomkosten, veel duurzamer dan gas of een oven.


Lees meer...

Scroll naar top