• De Vegetarische Zilveren Lepel

    De Vegetarische Zilveren Lepel

    49,99

    De Vegetarische Zilveren Lepel De Vegetarische Zilveren Lepel: De Italiaanse keuken, met haar nadruk op groenten en granen, is bij uitstek geschikt voor heerlijke en voedzame vegetarische maaltijden. De Vegetarische Zilveren Lepel bevat meer dan 200 klassieke en eigentijdse Italiaanse vegetarische recepten. De nadruk ligt op gezonde recepten voor iedereen die minder vlees wil eten:…

  • De Zilveren Lepel

    De Zilveren Lepel

    52,99

    De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel: Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt dit boek al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken. Deze herziene editie telt meer dan 2.000 eenvoudige…

  • De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum

    De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum

    24,99

    De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum De Zilveren Lepel voor kinderen-10-jaar-jubileum:  Na het wereldwijde succes van de eerste editie van De Zilveren Lepel voor kinderen ter gelegenheid van het tienjarig jubileum is er nu een volledig herziene uitgave van dit ‘volwassen’ kinderkookboek voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Het boek bevat 42 authentieke, regionale Italiaanse recepten…

  • De Zilveren Lepel-Classic

    De Zilveren Lepel-Classic

    49,99

    De Zilveren Lepel-Classic De Zilveren Lepel-Classic: Luxe kookboek met de beste recepten uit alle regio’s van Italië De Zilveren Lepel – Classic biedt een luxueuze verzameling van de beste recepten uit het wereldberoemde Italiaanse kookboek De Zilveren Lepel. Zeer fraai vormgegeven en met volledig nieuwe fotografie. Sinds de eerste uitgave in 1950 is Il Cucchiaio…

  • Zilveren Lepel Bakboek

    Zilveren Lepel Bakboek

    49,99

    Zilveren Lepel Bakboek Zilveren Lepel Bakboek: De Zilveren Lepel is onbetwist dé autoriteit op het gebied van de Italiaanse keuken. Van cakes, taarten, gebakjes, koekjes, chocolade, semifreddo tot pudding en nog véél meer dolci om je vingers bij af te likken! De Zilveren Lepel – Bakboek is de eerste editie die zich helemaal richt op dolci…

  • Aan tafel met de Zoete Zusjes

    Aan tafel met de Zoete Zusjes

    22,50

    Aan tafel met de Zoete Zusjes Aan tafel met de Zoete Zusjes: Aan tafel met de Zoete Zusjes is het nieuwe kookboek van Saar en Janna boordevol gezonde en lekkere recepten voor iedere dag. Dit is hét kookboek voor gezinnen van nu! Gezond, snel, eenvoudig en kidsproof: Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft voor…

  • Basics to Brilliance -Donna Hay

    Basics to Brilliance-Donna Hay

    39,99

    Basics to Brilliance-Donna Hay Basics to Brilliance-Donna Hay: Schitterend nieuw boek! In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je recepten repertoire uit. Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte…

  • De BBQatlas

    De BBQatlas

    35,00

    De BBQatlas De BBQatlas: De lekkerste BBQ recepten uit de hele wereld! Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over….

  • Masterclass -BBQ

    Masterclass -BBQ

    17,99

    Masterclass -BBQ Masterclass -BBQ: De ultieme verzameling bbq recepten in één boek In Masterclass BBQ laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je ook op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen, en dat komt in…

  • Masterclass Hamburgers

    Masterclass Hamburgers

    19,99

    Masterclass Hamburgers Masterclass Hamburgers: De ultieme verzameling hamburgers in één boek! Nog nooit heb je zoveel over burgers kunnen lezen als in dit boek Masterclass – Hamburgers van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en…

  • Bowls of Goodness

    Bowls of Goodness

    24,99

    Bowls of Goodness Bowls of Goodness van Nina Olsson geeft iedereen de kans om moeiteloos een zalige en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Bowls of Goodness is een oogstrelend kookboek voor de thuiskok met een groot aantal even gemakkelijke als verrukkelijke maaltijden in een kom. Aan de hand van een verzameling vegetarische recepten voor…

  • Masterclass Slowcooker

    Masterclass Slowcooker

    17,99

    Masterclass Slowcooker Masterclass Slowcooker: In Masterclass leer je van dé experts alles over één thema! In dit boek laat Bas Robben met meer dan 60 recepten zien hoe je eenvoudig de meest veelzijdige recepten met je slowcooker kunt maken. Geniet van een heerlijk geurende curry of langzaam gestoofd buikspek in een rijke saus. Diverse vlees-,…

  • De groene bakplaat

    De groene bakplaat

    25,99

    De groene bakplaat De groene bakplaat: In dit boek staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Het boek bestaat voor de ene helft uit veganistische en voor de andere helft uit vegetarische recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld op bereidingstijd. Denk aan curry van geroosterde wortel…

  • De makkelijke bakplaat

    De makkelijke bakplaat

    25,99

    De makkelijke bakplaat De makkelijke bakplaat: In dit boek van koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer staan maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige recepten. Recepten die zich onderscheiden door hun originele smaakcombinaties, slimme hacks en snelle bereiding. Na het succes van ‘De zoete bakplaat’ en ‘De groene bakplaat’ is Rukmini Iyer er wederom in geslaagd…

  • De snelle bakplaat

    De snelle bakplaat

    25,99

    De snelle bakplaat De snelle bakplaat: Laat de oven het werk doen! Met deze 75 veelzijdige recepten zet je met maar 10 ¬minuten voorbereiding en maximaal 30 minuten baktijd eenvoudig een gezonde maaltijd op tafel. Van doordeweekse gezinsmaaltijden tot luxe gerechten waarmee je punten scoort bij je partner. Van luie ontbijtjes tot het preppen van…

  • De wereldse bakplaat

    De wereldse bakplaat

    25,99

    De wereldse bakplaat De wereldse bakplaat :In dit boek neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Zo prikken we in Afrika een vorkje piri-piri-garnalen met zoete aardappel mee, snoepen we in de Verenigde Staten van rocky-roadbrownies en eten we Indiase kip…

  • De zoete bakplaat

    De zoete bakplaat

    25,99

    De zoete bakplaat De zoete bakplaat: Laat de oven het werk doen – ook voor de lekkerste zoete baksels, toetjes en desserts. In ‘De zoete bakplaat’ van bestsellerauteur en koningin van de ovengerechten Rukmini Iyer vind je de heerlijkste recepten voor cakes, muffins, taarten, koekjes en brownies. Net als bij ‘De groene bakplaat’ en ‘De…

  • Donna Hay-Kerstmis

    Donna Hay-Kerstmis

    32,99

    Donna Hay-Kerstmis Donna Hay-Kerstmis: Donna Hay’s bestseller zorgt voor een makkelijk te organiseren en overheerlijk kerstdiner. Nu in een volledig herziene editie met een aantal nieuwe recepten en recepten die zijn aangepast. Deze collectie van 170 indrukwekkende, feestelijke en toch simpele recepten, is een must-have voor iedereen die iets lekkers voor kerst wil koken. Of…

  • Donna Hay-The Fast Five

    Donna Hay-The Fast Five

    34,99

    Donna Hay-The Fast Five Donna Hay-The Fast Five: Snelle, verrukkelijke smaaktwists De onbetwiste koningin van makkelijke, overheerlijke gerechten die er ook nog eens spectaculair uitzien: dat is Donna Hay. In The Fast Five komt ze met verrukkelijke upgrades voor dé klassiekers uit de doordeweekse keuken. Vertrouwde favorieten als pasta, lasagne en taco’s zijn weer als…

  • BBQ-en met Nick

    BBQ-en met Nick

    27,50

    BBQ-en met Nick BBQ-en met Nick: 65 recepten voor bbq-helden en antihelden BBQ’s zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in…

  • Flavour-Yotam Ottolenghi

    Flavour-Yotam Ottolenghi

    33,99

    Flavour-Yotam Ottolenghi Flavour-Yotam Ottolenghi: Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok. In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten…

  • Brood uit eigen oven

    Brood uit eigen oven

    27,99

    Brood uit eigen oven Brood uit eigen oven: Zelf brood bakken: leer alle fijne kneepjes van Levine van Doorne Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in je huis? In Brood uit eigen oven geeft Levine van Doorne de groeiende groep van thuisbakkers, zowel beginners als gevorderden, haar broodbakgeheimen prijs. De filosofie…

  • Broodjes uit eigen oven

    Broodjes uit eigen oven

    20,99

    Broodjes uit eigen oven Broodjes uit eigen oven: De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes,…

  • Het Kaasboek

    Het Kaasboek

    39,99

    Het Kaasboek Het Kaasboek: De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen…

End of content

End of content