Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Peugeot

Peugeot

Peugeot: Velen kennen Peugeot van de auto's en de fietsen, maar lang daarvoor, in de 19e eeuw, begon ze met het maken van pepermolens. Nu - meer dan 160 jaar later - worden de molens  gezien als de beste ter wereld en genieten ze de voorkeur van grote chef-koks.

In de fabriek in Frankrijk worden inmiddels meer dan 2 miljoen molens per jaar geproduceerd. Naast de vertrouwde klassieke modellen van hout, zijn er modellen in roestvrij staal, in acryl en in allerlei combinaties van deze materialen. Voor elk wat wils. En naast handbediende molens, biedt ze een ruime keuze in elektrische peper- en zoutmolens. Met één druk op de knop verse peper of zout!

Levenslange garantie

Voor iedere specerij een eigen maalwerk dat zo is gemaakt dat deze het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van een Peugeot maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie! Uniek is ook het 'u-select' systeem, waarmee nauwkeurig en traploos de grofheid van het te malen peper of zout ingesteld kan worden. Dit gebeurt door eenvoudig de ring aan de voet van de molen op de gewenste positie te draaien. Peugeot is de eerste, die dit unieke en gepatenteerde systeem op haar molens toepast. Alle molens worden natuurlijk compleet geleverd met peper- of zoutkorrels.


Lees meer...

Toont alle 51 resultaten

Scroll naar top