Waarom we niet meedoen aan Black Friday

Waarom we niet meedoen met Black Friday

Waarom we niet meedoen met Black Friday

Black Friday in Nederland komt steeds meer op gang en het wordt jaar op jaar steeds groter.

Afgelopen jaren hebben we in de fysieke winkel echt een Black Friday gehad met  grote hoeveelheden bezoekers en kopers in de winkel.

Nu anno 2020 met het Covid-19 virus vinden wij het niet gepast om aan Black Friday deel te nemen. Dit was voor ons een moeilijke beslissing, echter staan we er wel voor 100% achter.

Ja, er zijn zoals altijd hele scherpe aanbiedingen voor pannen, messen, keukenapparaten, keukengerei, tafelen  etc. Echter deze zijn nu geldig voor een langere periode tot aan het einde van het jaar en zolang de voorraad strekt en leverbaar is. Hierdoor proberen wij een betere spreiding te krijgen.

Uiteraard kunnen al deze aanbiedingen ook online besteld worden. Verzenden is vanaf € 25,- gratis door heel Nederland en voor België en Duitsland is dat vanaf €50,00

Daarnaast is onze inpakservice voor al uw online aankopen natuurlijk ook weer van de partij. U heeft keuze uit sinterklaas-, kerst- of cadeaupapier.

Vrijdag zijn we wel gewoon geopend, maar laten we met z’n allen proberen om het virus in te dammen door het bezoek aan de binnenstad te spreiden, in plaats van massaal op Black Friday de stad in te gaan voor die ene spectaculaire aanbieding!

Vergelijkbare berichten