Sinterklaas-kapoentje.-Cadeaus-voor-ieder-schoentje

Sinterklaas Kapoentje. Cadeaus voor ieder Schoentje

Sinterklaas kapoentje. Cadeaus voor ieder schoentje: Elk jaar gaat Sinterklaas langs de huizen om leuke schoencadeautjes achter te laten. Maar wat moet Sint dit jaar schenken? We hebben hier leuke schoencadeautjes verzameld om het ook dit jaar wat makkelijker te maken voor Sinterklaas. Wees voorbereid en bestel op tijd!

Bovendien hebben we naast deze leuke sinterklaastips  een gratis inpakservice zodat alles al mooi is ingepakt. Je kan kiezen uit sinterklaaspapier, kerstpapier of neutraal inpakpapier. 

  • Peleg Design Egguins en Peleg Design Eggbears

Kook, serveer en bewaar bovendien de eieren op de coolste manier! Deze kleine pinguïn– of berenkolonie kan tot maximaal 6 eieren samenhouden in je koelkast of ook in de pan tijdens het koken. Het handvat zal altijd ook koel blijven om veilig de eieren uit het kokende water te halen en tevens comfortabel naar de tafel of koelkast te dragen.

  • Microplane Gourmet Spice-Set Nootmuskaatmolen

Is gemaakt van zwart kunststof en heeft ook een rasp van roestvrij staal. De rasp is in totaal 11,5 cm hoog en heeft een diameter van 5 cm. De rasp heeft een fijn profiel voor het raspen van harde specerijen als kaneel en nootmuskaat. Door de het bovenste deel in het het onderste te draaien wordt de muskaatnoot langs de rasp gehaald. Eventuele voorraad kan worden opgeborgen in het bovenste deel van de rasp.

 

  • Peper-en Zoutmolen Duo Artic

Heeft een strak design en is gemaakt uit glanzend transparant acryl. Door het heldere acryl zijn de peper- resp. zoutkorrels zichtbaar. De grofheid van de maling stel je eenvoudig in door het knopje bovenop de molen te verdraaien. De molens zijn uiteraard voorzien van het unieke Peugeot maalwerk. Peugeot heeft voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat het beste uit de specerij haalt. Het Peugeot maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Op het functioneren van het maalwerk geldt maar liefst levenslange garantie. De molen wordt compleet geleverd met peper- resp. zoutkorrels.

 

  • Gefu Spirelli 2.0 Zwart

Lekkere groenten in smakelijke julienne spiralen: praktisch geschenkidee met genot verzekerd!
De vastklikkende resthouder met verschuifbare stamper zorgt voor een efficiënte benutting van groenten.

  • Giuseppe Giusti Balsamico Azijn met Framboos 12 jaar

De Balsamico met frambozen heeft een geweldige smakelijke balans. Als basis wordt de Balsamic Vinegar 3 Gold Medals (12 jaar) gebruikt.

Uitstekend geschikt te gebruiken bij o.a. lamsvlees, runderfilets of speenvarken; tevens geschikt voor kazen, ijsjes en crèmes.

  • Garlic Press

Garlic Press werkt feilloos om knoflook te persen. Direct na gebruik eenvoudig uit te spoelen. Verpletteren en gehakt teentjes knoflook met gemakkelijk rocking motion.

  • Eggland Egg Poacher

Met dit tropisch eilandje maak je ook het perfecte gepocheerde ei! Een ideaal schoencadeau ! Breng een pan water aan de kook, breek het ei in het eilandje en laat hem tevens lekker dobberen tot hij klaar is!

 

  • Benriner Mandoline Classic DeLuxe Set 64mm

De populairste Japanse Benriner mandoline is er nu in een voordelige set. Dat betekent dat je naast 3 vlijmscherpe mesjes ook een opvangbak krijgt en twee vingerbeschermers.

Deze mandoline is niet voor niets een begrip onder de koks! Het mes in de mandoline is vlijmscherp. Zo maak je met gemak plakjes of julienne reepjes. Het wisselen van de messen gaat zeer snel en gemakkelijk.

  • Digitale Keukenweegschaal Denise

En als laatste tip voor Sinterklaas kapoentje. Cadeaus voor ieder schoentje deze keukenweegschaal ‘Denise’ van ADE . Ultradun en dus ook lekker compact. De weegschaal weegt tot 5 kilo per gram nauwkeurig en is ook eenvoudig op nul terug te zetten bij het wegen van meerdere ingrediënten. Het hygiënische platte weegplateau is eenvoudig schoon te maken en dankzij de automatische uitschakeling worden batterijen gespaard. Het grote, verlichte display heeft duidelijke en ook goed leesbare cijfers.

Vergelijkbare berichten