• Kai Shun Pro-Sho Yanagabi-VG-2005-24cm

    Kai Shun Pro-Sho Yanagabi-VG-2005-24cm

    305,00

    Kai Shun Pro-Sho Yanagabi-VG-2005-24cm Kai Shun Pro-Sho Yanagabi-VG-2005-24cm : Het sashimi-mes bij uitstek. De Shun Pro Sho serie bestaat in zijn geheel uit de traditioneel eenzijdig geslepen Japanse koksmessen. De bijzondere materiaaleigenschappen en ook extreem hoge kwaliteit van productieniveau maakt de serie bij uitstek geschikt voor continue professioneel gebruik.  Het heft uit zwart Pakkahout waarover…

  • Kai Shun-Premier Tim-Mälzer Vleesmes-24cm

    Kai Shun-Premier Tim-Mälzer Vleesmes-24cm

    235,00

    Kai Shun-Premier Tim-Mälzer Vleesmes-24cm Kai Shun-Premier Tim-Mälzer Vleesmes-24cm TDM-1704: Japans Vleesmes Lemmet 24,0 cm Heft 12,0 cm Het Shun Premier Tim Mälzer lemmet: De kern van het Shun Premier lemmet bestaat uit extreem hard VG Max-staal en is ook bekleed met 32 lagen Damaststaal. Deze combinatie van verschillende staalsoorten maakt dat de snede hard en…

  • Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm : is een fijn Japans mes met een handgesmeed lemmet dat bestaat uit honderd lagen van verschillende soorten staal. De kern van MicroCarbide MC63 poederstaal is ingebed in lagen van twee verschillende soorten staal. Messen die zo worden gemaakt, zijn uitzonderlijk hard. U herkent ze eenvoudig aan het opvallende…

  • Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm

    Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm

    289,00

    Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm: De lange, puntige sujihiki heeft een ergonomisch heft, is gemakkelijk te reinigen en is ideaal om vlees en vis te snijden. Het houten heft ligt aangenaam in de hand en maakt het gemakkelijker om in verschillende hoeken te snijden. De kern van de Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm is gemaakt van MicroCarbide MC63 poederstaal…