Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Gratis verzending Nederland vanaf €45 | België en Duitsland vanaf €75 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden

Gratis uw bestelling ingepakt !

Ronneby Bruk

Ronneby Bruk:

De gietijzeren pannen van het Zweedse Ronneby Bruk zijn ijzersterk, duurzaam en gaan bij normaal gebruik een leven lang mee. Bovendien zijn de bakeigenschappen ongeëvenaard. De pannen kunnen prima overweg met hoge temperaturen, verspreiden warmte geleidelijk en zeer gelijkmatig, en houden deze uitstekend vast. De pannen zijn geschikt voor elke warmtebron, inclusief de oven (m.u.v. de pannen met houten greep).

Ook het wisselen van warmtebron is geen enkel probleem. Ideaal wanneer je een gerecht nog even op temperatuur wil houden in de oven.

Naast de vertrouwde traditionele gietijzeren pannen, biedt ze ook een unieke serie Ultra Light gietijzeren pannen. Dankzij een geheel nieuwe productietechniek wegen deze maar de helft van traditionele gietijzeren pannen. Zo combineren de Ultra Light pannen alle voordelen van gietijzer, met het gewicht van een aluminium pan.

Alle  pannen worden bij productie ingebrand met plantaardige olie, het zogenaamde ‘pre-seasoning’. Dit zorgt ervoor dat de pannen na aankoop direct startklaar zijn. En door het gebruik thuis, vormt zich een natuurlijke anti-kleeflaag waardoor de pan beter en beter wordt.

Rijke traditie

De Zweedse regio Ronneby heeft een lange en rijke traditie in de productie van gietijzeren producten. Dit maakt dat de gietijzeren pannen worden ontworpen en geproduceerd met een perfecte combinatie van vakmanschap, ervaring en technologie.


Lees meer...

Scroll naar boven