Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Wusthof

Wusthof

Wusthof: Het familiebedrijf  werd al in 1814 in Solingen opgericht.
Vandaag de dag worden onze gesmede messen met het bekende Dreizack-Logo op drie productielocaties in de messenstad vervaardigd.

In de annalen van het Hertogdom Berg duikt de naam Wüsthof voor het eerst in 1814 op. In dat jaar richtte voorvader Abraham Wüsthof de „fabriek fijne staalproducten“ op, de huidige Dreizack-fabriek. Sindsdien is het bedrijf in handen van de familie.
Vandaag de dag leiden Harald Wüsthof en Viola Wüsthof als zevende generatie de WÜSTHOF-fabriek.

„De Dreizack-fabriek heeft de toppen en dalen van de wereldgeschiedenis steeds weer doorstaan“, schreef de in 1894 geboren Hugo Eduard Wüsthof in een terugblik op de jaren van 1912 tot 1932.

De kwaliteit en functionaliteit van onze producten heeft zich in 200 jaar steeds staande gehouden. WÜSTHOF is wereldwijd erkend als specialist van excellente messen. Dat vervult ons met trots, maar geeft ons ook een verantwoordelijkheid: zowel ten opzichte van onze medewerkers, leveranciers en klanten, als ook ten opzichte van milieu en maatschappij.

Als u een mes van WÜSTHOF gebruikt, dan kunt u er zeker van zijn dat u een van de beste kookgereedschappen ter wereld vasthoudt. Als modern en sinds 1814 onafhankelijk familiebedrijf behoren wij wereldwijd tot de premium-leveranciers van hoogwaardige koksmessen, edele messenblokken en vele andere producten op het gebied van snijden en slijpen.

Met meer dan 400 medewerkers ontwikkelen en produceren wij in de Klingenstadt Solingen ons gehele kwalitatief hoogwaardige assortiment. Uitstekende kwaliteit, duurzame prestaties en voortdurende verbetering zijn de consistente richtlijnen voor ons handelen. Dit zorgt ervoor dat onze productie internationaal gezien tot de meest geavanceerde processen binnen de branche behoort.

Vandaag de dag zijn we vertegenwoordigd in meer dan 80 landen en hebben we eigen verkoopkantoren in de VS en Canada. Wij zijn er trots op de officiële leverancier te zijn van vele nationale kookteams, waaronder de Duitse en Japanse teams.

WÜSTHOF messen: passie – zorgvuldigheid – perfectie. Van ons. Voor u.


Lees meer...

Toont alle 100 resultaten

Scroll naar top