Vergelijkbare berichten
Keramiek van Emile Henry
DoorKitchen CornerKeramiek van Emile Henry Vanaf september 2022 verkopen wij het ontzettend mooie Keramiek van Emile Henry in onze winkel en online. Kom snel een kijkje nemen in de winkel om de producten te bewonderen of bezoek de online pagina. Emile Henry staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van haar producten voor in de keuken. Elk…
De Tofste Vaderdag Cadeautips
DoorKitchen CornerDe Tofste Vaderdag Cadeautips We helpen je om het perfecte cadeau te vinden voor Vaderdag. Volop inspiratie voor elke stoere man! Elektrische Aansteker Flexibel Dankzij de flexibele kop kun je makkelijk een BBQ aansteken. Uit deze aansteker komt geen vlam, maar een elektrisch stroomboogje. Deze aansteker werkt namelijk op een accu. Je kunt hem circa…
Staub introduceert White Truffle
DoorKitchen CornerStaub introduceert White Truffle Staub introduceert White Truffle: Staub wordt sinds 1974 in de Elzas geproduceerd, dit is een regio die wereldwijd bekend staat om zijn culinaire tradities en lekkere gerechten. Staub is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van koken met de cocottes van Staub is dat de ingrediënten…
The Juicer
DoorKitchen CornerThe Juicer Aankomend weekeind is het alweer Pasen! Een uitgebreid ontbijt of een heerlijke brunch kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Vaak heeft iedereen wel een eigen favoriet wat op tafel staat. De jongste in het gezin vindt dat er absoluut een gepocheerd eitje hoort te zijn. De oudste is van de smoothies op basis…
Bamix, meer dan een staafmixer!
DoorKitchen CornerBamix, meer dan een staafmixer! In dit blog lees je over het fantastische merk Bamix en de producten die we hiervan verkopen. Op zoek naar een nieuwe multifunctionele staafmixer? lees gauw verder! In 1954 werd hij uitgevonden… De allereerste staafmixer door de Zwitser Roger Perrinjaquet. Hij noemde het ‘Bamix’. Een leuk weetje: Bamix is een…
Tomasu Sojasaus
DoorKitchen Corner‘Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus gefermenteerd en gedurende minimaal 24 maanden gerijpt in 25- tot 50-jarige whiskyvaten, speciaal afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland. Met deze vaten als verouderd vat is de smaak vrij rijk en uniek’ Tomasu sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus die in Europa…
