Big Green Egg

De Tofste Vaderdag Cadeautips

De Tofste Vaderdag Cadeautips

We helpen je om het perfecte cadeau te vinden voor Vaderdag. Volop inspiratie voor elke stoere man!

  • Elektrische Aansteker Flexibel

Dankzij de flexibele kop kun je makkelijk een BBQ aansteken. Uit deze aansteker komt geen vlam, maar een elektrisch stroomboogje. Deze aansteker werkt namelijk op een accu. Je kunt hem circa 300 keer gebruiken, daarna kan je makkelijk via de meegeleverde USB-oplaadkabel opladen. Een LED-indicatielampje geeft aan dat de batterij bijna leeg is en na 1,5 – 2 uur oplaadtijd is deze weer klaar voor gebruik. 

  • Peugeot Pepermolen Matzwart 30cm

Peugeot Pepermolen Paris Matzwart 30cm is een eenmalige actie. Deze stoere pepermolen van 30 cm is uitgevoerd in matzwart en heeft ook op de onderste rand het Peugeot logo staan in helder wit.

  • Cuisipro Pincet

Cuisipro Pincet Geknikt 20 cm: Deze keukenpincet uit roestvrij staal is voorzien van geribbelde uiteinden en daarmee zeer geschikt voor het gecontroleerd vastnemen van delicate ingrediënten zonder ze te beschadigen.

  • Bamix BBQ Box

De Bamix® BBQ BOX, met het vermogen van 200watt, is het meest stoere model. Van rauwe groenten en smoothies tot cakebeslag en ook pizzadeeg. De bamix® pureert, klopt en mixt met gemak ook allerlei ingrediënten. In de bijgeleverde processormolen kunt u ook pesto’s en tapenades bereiden, maar ook allerlei ingrediënten fijnmalen zoals specerijen, noten, koffiebonen, kazen, … Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit; ze zijn ook geschikt voor voedingswaren, zijn roestvrij en nemen ook geen smaak of geur op. Bevat ook een BBQ receptenboek en een BBQ schort.

  • Plancha/Teppanyaki Plaat

Grotere stukken vlees of vis en grotere hoeveelheden voedsel bak je best op de Teppanyaki/Plancha. Zo bereid je bijvoorbeeld ook heerlijke gamba’s a la plancha of bak je ook meerdere steaks, zeetongen en bijvoorbeeld groenten. Daarna af te werken met bijvoorbeeld een marinade of (stroperige)saus.

  • Kurkentrekker tweetraps RVS Hout

Dit kelnersmes is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft ook een houten handvat. Met deze kurkentrekker wordt de kurk in twee stappen uit de fles getrokken. Hierdoor is tevens de kans een stuk kleiner dat de kurk breekt zodat deze uit de fles komt.

  • Monkey Opener

Glori Opener; Deze gorilla is leuker dan die in de films – en ook veel nuttiger! Hij zal je helpen om je flesdoppen open te krijgen en houdt zichzelf aan je koelkast vast met zijn magnetische poten.

  • Mono Softmesh RVS Reinigingsdoek

Gemaakt door een Duits bedrijf waarbij efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid op de eerste plaats staan. Het is een vaatdoekje of schuursponsje dat bestaat uit heel veel kleine rvs gesmede ringetjes, bijna 7000 ringetjes zoals bij een maliënkolder. De kleine ringetjes zijn helemaal dicht gesmeed en hebben geen open uiteinden. Daardoor is het krasvast. Het doekje kan gebruikt worden voor het reinigen van bijvoorbeeld pannen, grill- en ovenroosters. Bovendien kun je dit vaatdoekje ook gebruiken voor flessen, vazen en decanteerkaraffen.  Door het rvs is het ideaal voor het verwijderen van kalk. Het doekje is onverslijtbaar, duurzaam en is veilig om te gebruiken op je rvs pannen, niet te gebruiken op pannen met een antikleeflaag.

  • Big Green Egg Sokken

Vaderdag en Sokken, de perfecte combinatie! Nog perfecter met de enige èchte Big Green Egg sokken! Verkrijgbaar in de maat 43-45. Leuk om te geven maar zeker om te krijgen!

Het zijn de details waaraan je de Big Green Egg-perfectionist herkent. Neem nou de originele Big Green Egg sokken: in EGG-groen en bedrukt met de Big Green Egg. Maar behalve dat ze er stijlvol uitzien, zitten ze ook nog eens heerlijk!

Vergelijkbare berichten