Vlees | Wild | Gevogelte

  • Worstbijbel

    Worstbijbel

    33,99

    Worstbijbel Worstbijbel:In de Worstbijbel onthult Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische…

  • Kipbijbel

    Kipbijbel

    34,99

    Kipbijbel Kipbijbel: Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste…

  • Masterclass Hamburgers

    Masterclass Hamburgers

    19,99

    Masterclass Hamburgers Masterclass Hamburgers: De ultieme verzameling hamburgers in één boek! Nog nooit heb je zoveel over burgers kunnen lezen als in dit boek Masterclass – Hamburgers van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en…

End of content

End of content