Sausbijbel Sausbijbel: Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en…
Veganbijbel Veganbijbel: Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in Veganbijbel de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste plantaardige gerechten. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes. Veganbijbel is voor…
Worstbijbel Worstbijbel:In de Worstbijbel onthult Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische…
Bakbijbel Bakbijbel: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basis baktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband…
Bakplaatbijbel Bakplaatbijbel: Oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en showstoppers voor in het weekend. In Bakplaatbijbel van Janneke Philippi vind je meer dan 230 makkelijke recepten die je na een korte voorbereiding alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Van hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk hartstikke veel vega tot aan hartige…
Taartbijbel Taartbijbel: Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. Dit boek biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Hans Spitsbaar is…
BBQbijbel BBQbijbel: Luxe editie van deze bestseller! Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke…
De Bijbel van de Indiase Keuken De Bijbel van de Indiase Keuken: Van curry’s en biryani tot dahl en van lassi tot naan en samosa’s! Van biryani tot curry’s en dahl en van naan tot samosa’s: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een…
De Bijbel van de Italiaanse Keuken De Bijbel van de Italiaanse Keuken: In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti – van restaurant Toscanini in Amsterdam – de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basis ingrediënten, culinaire…
De Bijbel van de Japanse Keuken De Bijbel van de Japanse Keuken: De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko’s vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht…
De Bijbel van de Libanese Keuken De Bijbel van de Libanese Keuken:Â Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul Van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul: geen keuken in het Midden-Oosten wordt zo geroemd als de Libanese keuken. Libanon is een klein land met een enorm rijke en verfijnde keuken….
De Bijbel van de Nederlandse Keuken De Bijbel van de Nederlandse Keuken: Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in deze bijbel neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr’op en dr’an onder meer een tussenstop…
Groentebijbel Groentebijbel: Luxe editie van deze bestseller voor slechts 25 euro! Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Thema:Groenten Uitgegeven door:Carrera Culinair Editie:Hardcover Auteur:Maris, M. Druk:mei 2021 Hoogte (mm):219 Breedte (mm):163 Diepte (mm):45 Aantal pagina’s:496
Koolhydraatarmebijbel Koolhydraatarmebijbel: is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Van gegrilde tonijn met komkommer-avocadosalade tot koolraap-carbonara en steak…
Ovenbijbel Ovenbijbel: Ovenbijbel van de bestseller auteurs Chickslovefood. Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit…
Broodbijbel Broodbijbel: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je in de Broodbijbel mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven…