Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen: Met het Black 5-assortiment van Demeyere beleef je keer op keer de beste kookresultaten. Binnen en buiten. Want koken kent geen grenzen meer. Een duurzame, hittebestendige coating aan de buitenkant beschermt uw product tegen open vuur. Het roestvrijstalen oppervlak aan de binnenkant garandeert de beste smaak. Nu is het aan jou.

Bestand tegen vuur, geschikt voor inductie
De zwarte keramische coating beschermt je kookgerei tegen vlammen en roet van kolen en vuur en is geschikt voor koken op inductie.

Mooi design voor elke keukenstijl
Het tijdloos en strak design van de zwarte buitenlaag met de roestvrijstalen binnenkant springt in het oog.

Robuust en onderhoudsvriendelijk
Het roestvrijstaal is niet alleen zeer robuust en krasbestendig, het is ook nog eens zeer eenvoudig in onderhoud.

De Demeyere Black-5 Outdoor Pannen serie is jouw stoere pannenset om te koken op de Big Green Egg, Ofyr, bbq etc. Hij verdraagt tot 400 graden.  Het hoogwaardige roestvrije staal en de speciale constructie uit 5 lagen zorgt voor optimale hitteverdeling.

Zo laat je kippenboutjes, stoofvlees, kikkererwten, paprika’s en ander dankbare ingrediënten moeiteloos tot hun recht komen. Ook op een gasbarbecue of gewoon op de inductieplaat.

De grote grepen van de Black 5 reeks van Demeyere geven je extra vertrouwen en zijn aangepast aan het gebruik van dikke vuurvaste wanten. Geen risico’s dus, enkel de pret van het culinaire buitenleven. Klaar? De vaatwasser doet de rest.

  • Grote en handige grepen die altijd goed in de hand liggen. Zelfs met hitte bestendige wanten.
  • Zwarte en hittebestendige keramische coating aan de buitenzijde beschermt je kookgerei tot 400°C.
  • Duurzaam en krasbestendig roestvrij staal aan de binnenzijde van de sudderpot garandeert de beste smaakvorming.
  • Gezond en eenvoudig in onderhoud.
  • 5 lagenmateriaal voor het perfect verdelen van de hitte zorgt voor een optimaal resultaat. De magnetische bodem is ook geschikt voor indoor kookvuren, inclusief inductie.

Vergelijkbare berichten

  • Tomasu Sojasaus

    ‘Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus gefermenteerd en gedurende minimaal 24 maanden gerijpt in 25- tot 50-jarige whiskyvaten, speciaal afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland. Met deze vaten als verouderd vat is de smaak vrij rijk en uniek’ Tomasu sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus die in Europa…

  • Staub introduceert White Truffle

    Staub introduceert White Truffle Staub introduceert White Truffle: Staub wordt sinds 1974 in de Elzas geproduceerd, dit is een regio die wereldwijd bekend staat om zijn culinaire tradities en lekkere gerechten. Staub is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van koken met de cocottes van Staub is dat de ingrediënten…

  • Sale Wüsthof Messen

    Sale Wüsthof Messen 20% korting op de Wüsthof Messen ! In juli 2020 heeft het logo van Wüsthof een upgrade gekregen. Ze hebben de visuele identiteit opgefrist om te laten zien dat Wüsthof de sterke waarden en tradities van het familiebedrijf combineert met de uitdagingen van vandaag. Het logo is een beetje strakker en meer…

  • Zwilling Fresh-Save Vacumeren

    Zwilling Fresh-Save Vacumeren Zwilling Fresh-Save Vacumeren is de perfecte manier om jezelf voor te bereiden op het vacuüm bewaren van voedsel.  Koelen, invriezen, sous vide koken, marineren of ook maaltijden bereiden. Dit is het systeem dat het ook allemaal kan. Zwilling Fresh-Save Vacumeren is het systeem zodat je maar één keer per week boodschappen hoeft…

  • The Windmill – Cast Iron

    The Windmill – Cast Iron “Vroeger was alles beter”, horen we vaak. Dus waarom niet vroeger naar nu halen?Gietijzer, een oude Hollandse uitvinding, maar tegenwoordig weer erg ‘hot’! Zeer veelzijdig, duurzaam en authentiek!  Al sinds het tijdperk van jagers en verzamelaars maken bevolkingen gebruik van openlucht koken, maar de laatste jaren beleeft buiten koken een opmars….