Bakken in de Herfst!

Bakken in de Herfst!

Bakken in de Herfst!

De blaadjes vallen langzaam van de bomen, de avonden worden weer langer. Paddenstoelen schieten de grond uit in dit mooie najaar.

Wat is nu leuker om lekker samen te bakken. Of het nu zoet of hartig is. De herfstperiode is ook heerlijk om brood te bakken.

Wat ga jij maken?

Kleine taartjes met appel of misschien heb je veel walnoten dit jaar gekregen en maak je een heerlijke taart met walnoten en karamel.

Of misschien is er nu iets meer tijd en wil je beginnen om een heerlijk desembrood te gaan bakken in de herfst!

Bij Kitchen Corner is er een ruim assortiment met allerlei bakproducten. Diverse keuze uit verschillende materialen, vormen en accessoires.

Ook leuk om met de kinderen of kleinkinderen koekjes te bakken en deze te versieren met allerlei vrolijke sprinkles en fondant.

Taartringen: Deze ringen van 8cm van Patisse maak je mooie flans en kleine taartjes. Dubbel omgerold en gemaakt van roestvrij staal. Wordt geleverd als een 4 delige set waardoor je in een keer 4 kleine taartjes kan bakken. Bovendien kun je naast alle zoete taartjes en desserts ook hartige taartjes bakken. Hiervoor gebruik je ook deze set flan ringen.

Rijsmandjes: Rijsmandjes ook wel Bannetons genoemd, geven het brooddeeg steun en vorm tijdens het rijzen. De rijsmandjes zijn gemaakt van natuurlijk riet en geeft het brood zijn typische structuur en vorm. Rijsmandjes van natuurlijk riet zijn duurzaam en zijn eenvoudig te gebruiken voor de beginnende en gevorderde thuisbakker. Ze gaan vele jaren mee en ze zijn biologisch afbreekbaar.

Koekjesuitstekers: Koekjes, minitaarten en ander gebak; natuurlijk kunt u dit zelf in de meest creatieve vormen snijden. Maar een beetje hulp is natuurlijk nooit weg! Daarom vindt u bij Kookwinkel Deventer allerlei verschillende  uitstekers waarmee u de leukste decoratieve gerechtjes maakt. U neemt een stuk deeg, drukt er een vormpje in, herhaalt dit proces nog een aantal keren, haalt de afdruk er voorzichtig uit en u schuift deze bonte verzameling in de oven. Ook zijn ze goed te gebruiken om bijvoorbeeld een feestelijke kinderspies te maken met kaas, worst en komkommer!

Fondant:  Fondant is een suikerpasta. Hier vind je verschillende soorten en ook kleuren fondant voor het bekleden en decoreren van taarten en tevens cupcakes.

Vergelijkbare berichten

  • Zwilling Enfinigy

    Zwilling Enfinigy Geef uw keuken een vliegende start met deze krachtige apparaten: blenders, broodrooster, waterkoker en tevens een weegschaal. Welke je ook kiest, je profiteert van hoge prestaties voor moeiteloos voorbereidend werk. ZWILLING Enfinigy viert kwaliteit sinds 1731 en combineert Duitse techniek en ook innovatie met een fris, modern design. De nieuwste elektrische apparaten lijn…

  • |

    Voorjaarskriebels

    Voorjaarskriebels Eindelijk lente. De zon schijnt vaker, de temperaturen stijgen en het is langer licht. Je gaat je balkon of tuin weer klaar maken voor de mooie dagen. Zodat je er de komende periode heerlijk van kunt genieten. Om te luieren, te eten, te drinken en te genieten van de lente- en zomerzon of avondje…

  • Tomasu Sojasaus

    ‘Met respect voor eeuwenoude Japanse en Nederlandse tradities, wordt de sojasaus gefermenteerd en gedurende minimaal 24 maanden gerijpt in 25- tot 50-jarige whiskyvaten, speciaal afkomstig van de beste distilleerderijen van Schotland. Met deze vaten als verouderd vat is de smaak vrij rijk en uniek’ Tomasu sojasaus is de enige micro gebrouwen sojasaus die in Europa…

  • |

    Vacumeren 5x langer vers

    Vacumeren 5x langer vers Kies ervoor om voedsel luchtvrij te verpakken en verleng zo ook de houdbaarheid en versheid ervan tot vijf keer. Het luchtvrij verpakken van producten wordt in keukentermen als vacumeren vertaald. De techniek is al langer bekend in professionele keukens en kent vele voordelen. Voedsel blijft langer vers door vacumeren: Door voedsel vacuüm…

  • Zweeds Design

    Zweeds Design Zweeds Design: Het produceren van gietijzeren pannen zit het Zweedse merk Ronneby Bruk in de genen. De traditie voert je meer dan drie eeuwen terug naar een tijd van ambacht en vakmanschap. Deze waarden staan vandaag de dag nog hoog in het vaandel bij dit Scandinavische merk. De gietijzeren pannen met de perfecte…

  • Staub introduceert White Truffle

    Staub introduceert White Truffle Staub introduceert White Truffle: Staub wordt sinds 1974 in de Elzas geproduceerd, dit is een regio die wereldwijd bekend staat om zijn culinaire tradities en lekkere gerechten. Staub is hét merk voor gietijzeren kookgerei van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van koken met de cocottes van Staub is dat de ingrediënten…