Vergelijkbare berichten
Demeyere Teppanyaki/ Plancha
Demeyere Teppanyaki/ Plancha Demeyere Teppanyaki/ Plancha, als je een keer op deze bakplaat hebt gekookt, geniet je er graag regelmatig van. Tenminste, als je over de juiste plaat beschikt die perfect bakt en zich makkelijk laat reinigen. Die heb je bij deze gevonden. Deze roestvrijstalen bakplaat is lekker handig om een volledige oosterse of zuiderse…
Bamix, meer dan een staafmixer!
Bamix, meer dan een staafmixer! In dit blog lees je over het fantastische merk Bamix en de producten die we hiervan verkopen. Op zoek naar een nieuwe multifunctionele staafmixer? lees gauw verder! In 1954 werd hij uitgevonden… De allereerste staafmixer door de Zwitser Roger Perrinjaquet. Hij noemde het ‘Bamix’. Een leuk weetje: Bamix is een…
Ooni Pizzaovens
Ooni Pizzaovens Ooni Pizzaovens staat voor de beste, betaalbare en lichtgewicht outdoor pizzaovens voor thuis! De Ooni pizzaovens warmen in zo’n 15 minuten op tot wel 500°C, hierdoor is in slechts 60 seconden een perfecte pizza klaar! En of je nu een hout-gestookte pizzasmaak wenst of juist het ultieme gemak van gasgestookt zoekt, de Ooni…
The Juicer
The Juicer Aankomend weekeind is het alweer Pasen! Een uitgebreid ontbijt of een heerlijke brunch kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Vaak heeft iedereen wel een eigen favoriet wat op tafel staat. De jongste in het gezin vindt dat er absoluut een gepocheerd eitje hoort te zijn. De oudste is van de smoothies op basis…
The Windmill – Cast Iron
The Windmill – Cast Iron “Vroeger was alles beter”, horen we vaak. Dus waarom niet vroeger naar nu halen?Gietijzer, een oude Hollandse uitvinding, maar tegenwoordig weer erg ‘hot’! Zeer veelzijdig, duurzaam en authentiek! Al sinds het tijdperk van jagers en verzamelaars maken bevolkingen gebruik van openlucht koken, maar de laatste jaren beleeft buiten koken een opmars….
Vacumeren 5x langer vers
Vacumeren 5x langer vers Kies ervoor om voedsel luchtvrij te verpakken en verleng zo ook de houdbaarheid en versheid ervan tot vijf keer. Het luchtvrij verpakken van producten wordt in keukentermen als vacumeren vertaald. De techniek is al langer bekend in professionele keukens en kent vele voordelen. Voedsel blijft langer vers door vacumeren: Door voedsel vacuüm…