• Koekjesbijbel

    Koekjesbijbel

    33,99

    Koekjesbijbel Koekjesbijbel: Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en…

  • Soepbijbel

    Soepbijbel

    33,99

    Soepbijbel Soepbijbel: Soepbijbel is hét naslagwerk voor de soepliefhebber In dit boek vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep…

  • Pastabijbel

    Pastabijbel

    33,99

    Pastabijbel Pastabijbel: Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta’s en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot…

  • Stampotbijbel

    Stampotbijbel

    31,99

    Stampotbijbel Stampotbijbel: Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot ‘moderne stamppotten’ als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot…

  • Vegabijbel

    Vegabijbel

    33,99

    Vegabijbel Vegabijbel: Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer,…

  • Visbijbel

    Visbijbel

    33,99

    Visbijbel Visbijbel: De visbijbel helpt bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen. De bereidingen staan stap voor stap beschreven met duidelijke foto’s en instructies. Thema:Vis Uitgegeven door:Carrera Culinair Editie:Hardcover Auteur:Olphen, B. van Druk:jun 2014 Hoogte (mm):220 Breedte (mm):163 Diepte (mm):44 Aantal pagina’s:496

  • Wildbijbel

    Wildbijbel

    33,99

    Wildbijbel Wildbijbel: helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken…

End of content

End of content