Gratis verzending Nederland vanaf € 30 | België en Duitsland vanaf € 50 | Voor 16:00 uur besteld | Zelfde dag verzonden.

Gratis uw bestelling ingepakt !

Zwilling J.A.Henckels

Zwilling J.A.Henckels

Zwilling J.A.Henckels: In moderne leefkeukens is er plaats om te eten, koken en ook om te ontspannen. De productontwikkeling van ZWILLING wordt grotendeels gedreven door wereldwijde trends op het vlak van koken en tevens wonen. Laat je inspireren en leer van kwaliteit en ook design te genieten.

In 1731 registreerde Peter Henckels het inmiddels wereldbekende ZWILLING als handelsmerk voor de messenmakers van Solingen. Hiermee werd het fundament van een internationaal bedrijf gelegd.

Het witte ZWILLING logo met rode achtergrond staat vandaag de dag symbool voor een gesofisticeerde levensstijl met een hoogkwalitatief assortiment aan keukenproducten, bestek en beauty.

De sleutel tot het enorme succes van een van de oudste merken ter wereld is klantentevredenheid. Al vanaf het prille begin reikt het succes van het merk tot ver over de landsgrenzen heen. De producten zijn innovatief en bepalen, tot op heden, internationale standaarden aangezien ze altijd op de wensen van de klant zijn afgestemd.


Lees meer...

Toont alle 73 resultaten

Scroll naar top