Het Spiralize kookboek Het Spiralize kookboek: Dit boek bevat ruimt 45 makkelijke en smakelijke recepten waarmee je snel een gezonde maaltijd met veel groenten kunt bereiden. Spaghettislierten van gezonde groenten in plaats van pasta? Mooie ‘krullen’ van komkommer, courgette en rettich op je bord? Door groenten in slierten te snijden zet je in een handomdraai…
Koolhydraatarmebijbel Koolhydraatarmebijbel: is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Van gegrilde tonijn met komkommer-avocadosalade tot koolraap-carbonara en steak…
Borrelbijbel Borrelbijbel: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De ruim 250 recepten laten je…
Chocoladebijbel Chocoladebijbel: Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot…
Broodbijbel Broodbijbel: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je in de Broodbijbel mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven…
Grillbijbel Grillbijbel: Hét standaardwerk over grillen. Van plancha tot grillpan en van ovengrill tot spit Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat…
Koekjesbijbel Koekjesbijbel: Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto’s en…
Soepbijbel Soepbijbel: Soepbijbel is hét naslagwerk voor de soepliefhebber In dit boek vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep…
The Lemon Kitchen Sicilie The Lemon Kitchen Sicilie: Jadis Schreuder is terug met nieuwe en heerlijke gerechten, en dit keer reis je met The Lemon Kitchen naar Sicilië; hét citroeneiland. The Lemon Kitchen Sicilië laat je proeven van de veelzijdigste keuken van Italië. Met 65 heerlijke, mediterrane recepten brengt Jadis de Siciliaanse keuken bij jou…
Gruwelijk Lekker Gruwelijk Lekker: Bouw onweerstaanbare gerechten in een handomdraai Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel heerlijk wil eten. Dit is hét kookboek van TikTok-sensatie Soraya Riem. Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten. Bomvol ultiem comfortfood waar je…
Is dit een kookboek? Is dit een kookboek?: Til je keukenskills naar een hoger niveau aan de hand van wereldchef Heston Blumenthal Als dit geen kookboek is, wat is het dan wel? In dit boek wilde topchef Heston Blumenthal een verhaal vertellen dat niet in een kookboek zou kunnen worden samengevat – althans, niet in…
Stampotbijbel Stampotbijbel: Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot ‘moderne stamppotten’ als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot…
Vegabijbel Vegabijbel: Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer,…
Visbijbel Visbijbel: De visbijbel helpt bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren, waaronder mosselen. De bereidingen staan stap voor stap beschreven met duidelijke foto’s en instructies. Thema:Vis Uitgegeven door:Carrera Culinair Editie:Hardcover Auteur:Olphen, B. van Druk:jun 2014 Hoogte (mm):220 Breedte (mm):163 Diepte (mm):44 Aantal pagina’s:496
Vleesbijbel Vleesbijbel: Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meester slager je de kneepjes van…
Wildbijbel Wildbijbel: helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken…