Ketu

  • Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm

    Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm

    279,00

    Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm : Het Kiritsuke mes combineert een elegant ontwerp met Japanse precisie. De Kiritsuke is speciaal ontworpen om veelzijdig ingezet te worden bij het bereiden van Aziatische gerechten. Dit unieke mes is een combinatie van het platte lemmet van een Nakiri (groentemes) en de punt van een Sujihiki (vismes), waardoor…

  • Yaxell Ketu Koksmes-20cm

    Yaxell Ketu Koksmes-20cm

    269,00

    Yaxell Ketu Koksmes-20cm Yaxell Ketu Koksmes-20cm: Japans koksmes is groot genoeg voor het snijden van grote hoeveelheden groenten, vlees en vis, maar biedt tegelijkertijd voldoende controle om ook precisiewerk uit te voeren zoals het fijnsnijden van kruiden. Yaxell Ketu Koksmes-20cm: 20cm Koksmes Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout…

  • Yaxell Ketu Konata-14.5cm

    Yaxell Ketu Konata-14.5cm

    249,00

    Yaxell Ketu Konata-14.5cm Yaxell Ketu Konata-14.5cm: Een uniek keukenmes dat de functionaliteiten van een koksmes, een Nakiri en een cleaver combineert. 14.5cm Konata Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen zijn gemaakt van 3-laags roestvrijstalen mes met gepoederd stalen…

  • Yaxell Ketu Konata-21.5cm

    Yaxell Ketu Konata-21.5cm

    299,00

    Yaxell Ketu Konata-21.5cm Yaxell Ketu Konata-21.5cm : Een uniek keukenmes dat de functionaliteiten van een koksmes, een Nakiri en een cleaver combineert. 21.5cm Konata Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen zijn gemaakt van 3-laags roestvrijstalen mes met gepoederd…

  • Yaxell Ketu Santoku-16.5cm

    Yaxell Ketu Santoku-16.5cm

    269,00

    Yaxell Ketu Santoku-16.5cm Yaxell Ketu Santoku-16.5cm: Dit mes, dat bekendstaat als de Japanse versie van het koksmes, is ideaal voor het fijnsnijden van groenten, vlees, vis, uien, knoflook en kruiden. 16.5cm Santoku Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen…

  • Yaxell Ketu Vleesmes-23cm

    Yaxell Ketu Vleesmes-23cm

    279,00

    Yaxell Ketu Vleesmes-23cm Yaxell Ketu Vleesmes-23cm : Japans vleesmes voor het in plakjes snijden van de mooiste stukken vlees. Het lage lemmet zorgt ervoor dat plakjes minder snel aan het lemmet blijven plakken. Hierdoor snijd je gemakkelijk dunne plakjes vlees zonder dat ze scheuren. De scherpe punt is ideaal voor kleine, delicate klusjes zoals het verwijderen…

End of content

End of content