Bamix, meer dan een staafmixer!

Bamix, meer dan een staafmixer!

Bamix, meer dan een staafmixer!

In dit blog lees je over het fantastische merk Bamix en de producten die we hiervan verkopen. Op zoek naar een nieuwe multifunctionele staafmixer? lees gauw verder!

In 1954 werd hij uitgevonden… De allereerste staafmixer door de Zwitser Roger Perrinjaquet. Hij noemde het ‘Bamix’. Een leuk weetje: Bamix is een samenvoeging van de Franse woorden voor kloppen en mengen, namelijk battre en mixer. 

De Bamix heeft veel weg van een staafmixer, alleen staat hij ook wel bekend als een keukenmachine. Een kleine, krachtige en veelzijdige keukenmachine. Wat de Bamix anders maakt dan de andere standaard staafmixers is dat de Bamix komt met accessoires en opzetstukken waardoor je kunt hakken, pureren, emulgeren, mengen, kloppen, verpoederen en roeren. Door de eenvoudige bediening is de Bamix heel toegankelijk en daarnaast is hij ook super makkelijk schoon te maken. 

Naast dat het zo’n fantastische machine is, zijn er meer voordelen! Bamix is een enorm duurzaam merk. Dit komt doordat de machines vrijwel onverslijtbaar zijn en doordat het design altijd hetzelfde blijft en is gebleven. Dit zorgt ervoor dat wanneer je bijvoorbeeld een mesje kwijt zou raken, je deze altijd weer kunt aanschaffen voor je iets oudere Bamix. Ook alle accessoires blijven passen waardoor je altijd je Bamix opnieuw kunt uitbreiden of aanvullen als je dit zou willen. 

Er zijn veel verschillende pakketten van Bamix zodat je zelf kunt bepalen welke accessoires en opzetstukken bij jou passen. Er is altijd wel een ideale box voor jou!

Ze doen het niet heel vaak, maar onlangs heeft Bamix iets nieuws uitgebracht. Namelijk een draadloze Bamix: de Bamix Cordless met een nieuw innovatief uiterlijk. 

Deze nieuwe Bamix zorgt voor meer flexibiliteit tijdens het koken doordat je niet meer afhankelijk bent van een stopcontact. Daarnaast heeft de Bamix een fast charging batterij en een lange levensduur van maar liefst 20 minuten ononderbroken werken. Net zoals bij de andere machines passen alle accessoires op de Bamix Cordless. Een ander pluspuntje: hij is een stuk stiller!

Bamix staafmixer

Kom een kijkje nemen in de winkel en we zoeken samen de perfecte Bamix voor jou! Je kunt ook alvast onze online pagina bezoeken voor meer informatie en filmpjes over het werken met de Bamix.

Vergelijkbare berichten