Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

Demeyere Black-5 Outdoor Pannen: Met het Black 5-assortiment van Demeyere beleef je keer op keer de beste kookresultaten. Binnen en buiten. Want koken kent geen grenzen meer. Een duurzame, hittebestendige coating aan de buitenkant beschermt uw product tegen open vuur. Het roestvrijstalen oppervlak aan de binnenkant garandeert de beste smaak. Nu is het aan jou.

Bestand tegen vuur, geschikt voor inductie
De zwarte keramische coating beschermt je kookgerei tegen vlammen en roet van kolen en vuur en is geschikt voor koken op inductie.

Mooi design voor elke keukenstijl
Het tijdloos en strak design van de zwarte buitenlaag met de roestvrijstalen binnenkant springt in het oog.

Robuust en onderhoudsvriendelijk
Het roestvrijstaal is niet alleen zeer robuust en krasbestendig, het is ook nog eens zeer eenvoudig in onderhoud.

De Demeyere Black-5 Outdoor Pannen serie is jouw stoere pannenset om te koken op de Big Green Egg, Ofyr, bbq etc. Hij verdraagt tot 400 graden.  Het hoogwaardige roestvrije staal en de speciale constructie uit 5 lagen zorgt voor optimale hitteverdeling.

Zo laat je kippenboutjes, stoofvlees, kikkererwten, paprika’s en ander dankbare ingrediënten moeiteloos tot hun recht komen. Ook op een gasbarbecue of gewoon op de inductieplaat.

De grote grepen van de Black 5 reeks van Demeyere geven je extra vertrouwen en zijn aangepast aan het gebruik van dikke vuurvaste wanten. Geen risico’s dus, enkel de pret van het culinaire buitenleven. Klaar? De vaatwasser doet de rest.

  • Grote en handige grepen die altijd goed in de hand liggen. Zelfs met hitte bestendige wanten.
  • Zwarte en hittebestendige keramische coating aan de buitenzijde beschermt je kookgerei tot 400°C.
  • Duurzaam en krasbestendig roestvrij staal aan de binnenzijde van de sudderpot garandeert de beste smaakvorming.
  • Gezond en eenvoudig in onderhoud.
  • 5 lagenmateriaal voor het perfect verdelen van de hitte zorgt voor een optimaal resultaat. De magnetische bodem is ook geschikt voor indoor kookvuren, inclusief inductie.

Vergelijkbare berichten