• Koken op de Big Green Egg

    Koken op de Big Green Egg

    29,95

    Koken op de Big Green Egg Koken op de Big Green Egg: De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen…

  • Sausbijbel

    Sausbijbel

    33,99

    Sausbijbel Sausbijbel: Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en…

  • De Zilveren Lepel

    De Zilveren Lepel

    52,99

    De Zilveren Lepel De Zilveren Lepel: Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt dit boek al meer dan zeventig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zodat zowel beginnende als gevorderde koks echt Italiaans kunnen koken. Deze herziene editie telt meer dan 2.000 eenvoudige…

  • Lekker Hollands

    Lekker Hollands

    27,99

    Lekker Hollands Lekker Hollands: De Hollandse hits van toen en nu: dat zijn de recepten in Lekker Hollands van Rudolph van Veen. Een ode aan de Nederlandse keuken door Nederlands bekendste chef! Meer dan 70 recepten van toen en nu: is een ode aan de Nederlandse keuken. Want Japans, Thais of Italiaans, het is allemaal…

  • Pizzabijbel

    Pizzabijbel

    34,99

    Pizzabijbel Pizzabijbel: In deze bijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt – het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind…

  • Worstbijbel

    Worstbijbel

    33,99

    Worstbijbel Worstbijbel:In de Worstbijbel onthult Meneer Wateetons alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische…

  • Bakbijbel

    Bakbijbel

    34,99

    Bakbijbel Bakbijbel: Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basis baktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband…

  • Bakplaatbijbel

    Bakplaatbijbel

    34,99

    Bakplaatbijbel Bakplaatbijbel: Oneindig veel makkelijke recepten voor doordeweeks en showstoppers voor in het weekend. In dit boek van Janneke Philippi vind je meer dan 230 makkelijke recepten die je na een korte voorbereiding alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Van hoofdgerechten met vlees of vis en natuurlijk hartstikke veel vega tot aan…

  • Cocktailbijbel

    Cocktailbijbel

    34,99

    Cocktailbijbel Cocktailbijbel: Dit is hét naslagwerk voor iedere cocktailliefhebber Van Old Fashioned en Margarita tot Passionfruit Fix en Sunset Daiquiri; in dit boek van Tess Posthumus vind je meer dan 200 cocktailrecepten, met én zonder alcohol. De dranjes zijn ingedeeld op smaak, zodat je direct de juiste kunt maken waar je op dat moment zin…

  • Kipbijbel

    Kipbijbel

    34,99

    Kipbijbel Kipbijbel: Hét standaardwerk over kip! Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste…

  • Taartbijbel

    Taartbijbel

    34,99

    Taartbijbel Taartbijbel: Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. Dit boek biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Hans Spitsbaar is…

  • Toetjesbijbel

    Toetjesbijbel

    34,99

    Toetjesbijbel Toetjesbijbel: Toetjesbijbel is hét naslagwerk voor elke toetjesliefhebber! Met ruim 300 recepten ben je met dit boek wel even zoet. Wie kijkt er tijdens het avondeten niet uit naar het toetje? In Toetjesbijbel vind je de allerlekkerste toetjesrecepten van toetjes met fruit in de hoofdrol tot een hoofdstuk vol pudding en van Franse klassiekers tot…

  • Basics to Brilliance -Donna Hay

    Basics to Brilliance-Donna Hay

    39,99

    Basics to Brilliance-Donna Hay Basics to Brilliance-Donna Hay: Schitterend nieuw boek! In dit prachtig uitgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk gerecht worden slimme variaties gegeven, waardoor één recept, véél recepten wordt. Zo breid je op een natuurlijke manier je recepten repertoire uit. Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte…

  • BBQbijbel

    BBQbijbel

    34,99

    BBQbijbel BBQbijbel: Luxe editie van deze bestseller! Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke…

  • De bakatlas

    De bakatlas

    35,00

    De bakatlas De bakatlas: Overal ter wereld wordt gebakken. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil’s foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er…

  • De vega atlas

    De vega atlas

    35,00

    De vega atlas De vega atlas: De Vega Atlas neemt je mee op een vegetarische wereldreis. De Vega Atlas neemt je mee op een vegetarische wereldreis In dit boek laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende…

  • Donna Hay-Too Easy

    Donna Hay-Too Easy

    32,50

    Donna Hay-Too Easy Donna Hay-Too Easy: Elke dag iets overheerlijks op tafel zetten hoeft geen uitdaging meer te zijn – met dit boek is koken too easy! Ontdek tijdbesparende shortcuts om al je favorieten supersnel klaar te maken! Met een paar vaste items uit je voorraadkast en verse ingrediënten verander je in no-time deze recepten…

  • Het vega slowcookerboek

    Het vega slowcookerboek

    22,99

    Het vega slowcookerboek Het vega slowcookerboek: Hét slowcookerboek voor vegetariërs en iedereen die dol is op smaakvolle gerechten! Met ‘Het vega slowcookerboek’ van Sabine Koning – bekend van OhMyFoodness – maak jij de allerlekkerste vegetarische gerechten uit de slowcooker. In dit heerlijke kookboek staan maar liefst 75 verrassende recepten voor in de slowcooker – van wereldgerechten…

  • Simpel en Puur voor elke dag

    Simpel en Puur voor elke dag

    27,99

    Simpel en Puur voor elke dag Simpel en Puur voor elke dag: Elke dag genieten van simpele & pure recepten, die ook nog eens glutenvrij & lactosevrij te maken zijn Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? Of dat nu op een doorsnee doordeweekse avond is, of als je echt…

  • Masterclass Slowcooker

    Masterclass Slowcooker

    17,99

    Masterclass Slowcooker Masterclass Slowcooker: In Masterclass leer je van dé experts alles over één thema! In dit boek laat Bas Robben met meer dan 60 recepten zien hoe je eenvoudig de meest veelzijdige recepten met je slowcooker kunt maken. Geniet van een heerlijk geurende curry of langzaam gestoofd buikspek in een rijke saus. Diverse vlees-,…

  • Broodjes uit eigen oven

    Broodjes uit eigen oven

    20,99

    Broodjes uit eigen oven Broodjes uit eigen oven: De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes,…

  • Het Kaasboek

    Het Kaasboek

    39,99

    Het Kaasboek Het Kaasboek: De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen…

  • Pien laat haar eten zien

    Pien laat haar eten zien

    26,99

    Pien laat haar eten zien Pien laat haar eten zien: Maak van elke dag een dinner party met meer dan 50 heerlijke, feestelijke, no-nonsense recepten Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand… Die…

  • Dim Sum en Dumplings

    Dim Sum en Dumplings

    22,50

    Dim Sum en Dumplings Dim Sum en Dumplings: Dim sum, dumplings & meer Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat…

End of content

End of content