BBQ | Outdoor

The Windmill – Cast Iron

The Windmill – Cast Iron

Vroeger was alles beter”, horen we vaak. Dus waarom niet vroeger naar nu halen?Gietijzer, een oude Hollandse uitvinding, maar tegenwoordig weer erg ‘hot’! Zeer veelzijdig, duurzaam en authentiek! 

Al sinds het tijdperk van jagers en verzamelaars maken bevolkingen gebruik van openlucht koken, maar de laatste jaren beleeft buiten koken een opmars. Bij koken in de buitenlucht komen verschillende technieken en materialen kijken. Het vraagt dan ook om enige kunde en geduld, maar wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, kun je genieten van de meest authentieke manier van koken. En dat resulteert in heerlijke gerechten.

  • BBQ Pan: Deze pan is plat aan de onderkant, ideaal om op je kamado of een bbq te zetten. Kan op een open vuurtje, maar zorg dan wel dat hij op een rekje staat. De deksel heeft vaak een opstaande rand zodat daar ook kooltjes in gelegd kunnen worden.
 
  • Dutch Oven: Deze pannen hebben pootjes en kunnen boven kooltjes of houtvuur worden gezet. De deksel heeft vaak een opstaande rand zodat daar ook kooltjes in gelegd kunnen worden.
 

Ook de lekkerste wafels komen uit het gietijzeren wafelijzer, tosti’s uit het tosti ijzer en hamburgers uit het hamburger ijzer van The Windmill – Cast Iron.

 

The Windmill

Vergelijkbare berichten

  • Demeyere Black-5 Outdoor Pannen

    Demeyere Black-5 Outdoor Pannen Demeyere Black-5 Outdoor Pannen: Met het Black 5-assortiment van Demeyere beleef je keer op keer de beste kookresultaten. Binnen en buiten. Want koken kent geen grenzen meer. Een duurzame, hittebestendige coating aan de buitenkant beschermt uw product tegen open vuur. Het roestvrijstalen oppervlak aan de binnenkant garandeert de beste smaak. Nu…

  • |

    The Juicer

    The Juicer Aankomend weekeind is het alweer Pasen! Een uitgebreid ontbijt of een heerlijke brunch kan hier natuurlijk niet bij ontbreken. Vaak heeft iedereen wel een eigen favoriet wat op tafel staat. De jongste in het gezin vindt dat er absoluut een gepocheerd eitje hoort te zijn. De oudste is van de smoothies op basis…

  • |

    Vacumeren 5x langer vers

    Vacumeren 5x langer vers Kies ervoor om voedsel luchtvrij te verpakken en verleng zo ook de houdbaarheid en versheid ervan tot vijf keer. Het luchtvrij verpakken van producten wordt in keukentermen als vacumeren vertaald. De techniek is al langer bekend in professionele keukens en kent vele voordelen. Voedsel blijft langer vers door vacumeren: Door voedsel vacuüm…

  • Sale Wüsthof Messen

    Sale Wüsthof Messen 20% korting op de Wüsthof Messen ! In juli 2020 heeft het logo van Wüsthof een upgrade gekregen. Ze hebben de visuele identiteit opgefrist om te laten zien dat Wüsthof de sterke waarden en tradities van het familiebedrijf combineert met de uitdagingen van vandaag. Het logo is een beetje strakker en meer…