Magimix Actie

Magimix actieperiode!

Magimix actieperiode!

Het is tijd voor een nieuwe Magimix actieperiode en wij zijn één van de deelnemende winkels!

Bij aankoop van een Magimix Cookexpert, Foodprocessor XL of Power Blender tussen 14 oktober 2022 en 29 januari 2023 ontvang je een kado van Magimix! Om het kado te ontvangen kun je jouw aankoop registreren op www.magimix.nl tot 12 februari 2023.

Cook Expert
Bij aankoop van een Cookexpert ontvang je een Emile Henry broodbakbol, een pizzasteen en de Spiral Expert als kado t.w.v. €325,-

Met de Emile Henry broodbakbol en de pizzasteen kun je het deeg dat je hebt gemaakt in de Cookexpert met het allerbeste resultaat bakken. De Spiral Expert is een unieke aanvulling voor jouw Cookexpert, waarmee je bijvoorbeeld de lekkerste spaghetti en tagliatelle kunt maken van verschillende soorten groente. 

Magimix actieperiode!

Foodprocessor 3200 XL
Bij aankoop van een Foodprocessor 3200 XL ontvang je een Emile Henry Pizzasteen als kado t.w.v. €75,-
Met de Emile Henry pizzasteen kun je jouw zelfgemaakte deeg uit de Magimix omtoveren tot de lekkerste pizza’s.

Foodprocessor 4200 XL of 5200 XL
Bij aankoop van een Foodprocessor 4200 XL of 5200 XL heb je de keuze tussen een De Buyer Pattiseriebox en een weegschaal óf de Spiral Expert en een weegschaal als kado, beide t.w.v. €175,-
Met de limited edition Patisseriebox van De Buyer haal je nog meer plezier en gerechten uit jouw foodprocessor. De box bestaat uit een ronde taartvorm, een herbruikbare bakmat, een rechthoekige cake/broodvorm en een siliconen muffinvorm. Met de weegschaal van Magimix weeg je nauwkeurig vanaf 1 gram de juiste hoeveelheden af voor je lievelingsrecepten. De Spiral Expert is een unieke toevoeging aan jouw magimix, waarmee je zelf bijvoorbeeld heel makkelijk courgettespaghetti maakt

Blender

Power Blender
Bij aankoop van een Power Blender 3 ontvang je de Blendcups als kado t.w.v. €50,-
Met deze blendcups mixt uw smoothies direct in de cups en neem ze overal mee naartoe! 2 bekers voor al uw dranken, 1x 400 ml & 1 x 700 ml.

Bij aankoop van een Power Blender 4 ontvang je de Blendcups en het Blender Receptenboek als kado t.w.v. €75,-

Bij aankoop van een Power Blender 5XL ontvang je een Minikom, de Blendcups en het Blender Receptenboek als kado t.w.v. €150,-                                                            Minikom gebruik je direct op de blender om specerijen te malen, dipsausjes of babyvoeding te bereiden. De minikom van 500 ml is ideaal voor het malen van noten en specerijen (amandelen, pistaches, kaneel, enz.) of voor kleine bereidingen (sauzen, hummus, babyhapjes, enz.).

Op de website van Magimix staan veel recepten om uit te proberen! Deze worden ingedeeld op basis van welk Magimix apparaat je hebt. Super makkelijk en handig om inspiratie op te doen! Één van de recepten is deze simpele maar heerlijke frambozenmilkshake:

Recept: Frambozenmilkshake

Magimix actieperiode!
  • 230 gr. frambozen
  • 170 ml melk
  • 2 el honing
  • 8 ijsblokjes

Was de frambozen. Doe alle ingrediënten in jouw Magimix Blender en gebruik het programma: Smoothie.

Eet Smakelijk!


In de winkel leggen we je graag alle mogelijkheden uit en geven we de informatie die je nodig hebt om de beste keuze te maken.

Vergelijkbare berichten