Bamix

Bamix

Bamix

All-in-one keukenapparaat

De Bamix® is absoluut geen gewone mixer. Dit compacte keukenapparaat kan ook gezien worden als een complete keukenrobot. De Bamix® is het kleinste maar meest efficiënt en ook veelzijdige keukenapparaat ter wereld.

Het apparaat kan worden gebruikt om te hakken, pureren, emulgeren, mengen, kloppen, pulveriseren en roeren. Bamix is uiterst makkelijk te bedienen en ook schoon te maken.

Veelzijdig: De veelzijdigheid van Bamix® kent geen grenzen. Bamix® kan zowel in een smal fragiel glas, in een grote kom als ook in een hete pan soep gebruikt worden. Bamix® is ook geschikt voor de dagelijkse handelingen in de keuken.

Multifunctioneel: Met de 3 hulpstukken die bij elke Bamix® inbegrepen zijn, vervangt uw Bamix® een foodprocessor. Optioneel is het vleesmes te verkrijgen om uw Bamix® nog vollediger te maken.

Handig: Door zijn ergonomische handgreep ligt de Bamix® goed in de hand. Zo kan men de knoppen eenvoudig bedienen met de toppen van de vingers. Bamix® is ook geschikt voor linkshandigen. De hulpstukken zijn zeer makkelijk te verwisselen.

Reiniging: Door de buitengewone waterdichtheid, kan de Bamix® in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water.

Opbergen: Het opbergen van uw Bamix® en de verschillende accessoires is zeer eenvoudig door de bijgeleverde wandhouder of standaard. Plaats de standaard of wandhouder op of bij het aanrecht en u heeft de complete maar compacte keukenmachine altijd binnen handbereik.

Kwaliteit:  Bamix®  is 100 % SWISS MADE!  De sterke, krachtige motor, speciaal ontwikkeld voor Bamix®   is zuinig en stil en zo sterk dat deze vrijwel nooit stopt bij normaal gebruik. Onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van superieure kwaliteit, roestvrij en nemen geen smaak of geur op.

Zuinig: De motor verbruikt niet meer dan 200 watt en produceert door de wisselstroommotor toch een maximaal vermogen tot 18.000 toeren per minuut. 200 Watt ik hoor u denken, dit is weinig! maar vergis u niet, door de directe overbrenging van de kracht is hij echt sterker dan elke andere mixer tot nu toe op de markt.

Reparatie en onderdelen: Veel van onze onderdelen zijn al meer dan 30 jaar dezelfde. Oude onderdelen passen op nieuwe machines en omgekeerd. Bamix® heeft een garantie van 10 jaar op de motor en 2 jaar op de volledige machine. Bamix® kan altijd worden gerepareerd. Reparaties worden door een professional in eigen beheer uitgevoerd.

Energie zuinig/ duurzaam: Door zijn lage wattage heeft u een energie zuinige machine in huis, het apparaat is ook na 30 jaar herstelbaar, nieuwe hulpstukjes passen ook nog gewoon op oude machines en andersom. Daarnaast mocht u machine het dan na zoveel jaren toch eens begeven, is deze recyclebaar.

Speciale Bamix actie boxen:

  • Jamie Oliver
  • BBQ
  • Jubileum 
  • Superbox

Vergelijkbare berichten