• Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm

    Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm : Is een koksmes met een lengte van 20cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. De 20 cm lange gyutoh uit het 5000MCD-assortiment van Miyabi is indrukwekkend dankzij zijn relatief dunne, maar toch stabiele lemmet…

  • Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm : is een fijn Japans mes met een handgesmeed lemmet dat bestaat uit honderd lagen van verschillende soorten staal. De kern van MicroCarbide MC63 poederstaal is ingebed in lagen van twee verschillende soorten staal. Messen die zo worden gemaakt, zijn uitzonderlijk hard. U herkent ze eenvoudig aan het opvallende…

  • Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm

    Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm : Is een nakiri mes met een lengte van 17cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal, ingebed in honderd lagen staal. Deze structuur is de basis…

  • Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm

    Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm: Het berkenhout van topkwaliteit dat Miyabi gebruikt, maakt van elk mes een culinair meesterwerk. Zowel het lemmet als het heft worden gemaakt van kostbare materialen die de messen echt in het oog laten springen. En er schuilt meer onder het oppervlak: onder honderd lagen staal zit een ijzersterke kern van MicroCarbide SG2…

  • Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm

    Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm : Is een santoku mes met een lengte van 18cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal, ingebed in honderd lagen staal. Deze structuur is de basis voor…

  • Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm

    Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm

    269,00

    Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm : Is een shotoh mes met een lengte van 9cm. Met zijn lengte van 9 cm is het mes ideaal om fruit en groente schoon te maken, te schillen en te versnijden. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale…

  • Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm

    Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm: Het Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm heeft een mooie gekartelde rand, zodat het gemakkelijk door broodkorsten en gebak snijdt. Het mes heeft een lemmet lengte van 23 cm en een ergonomisch handvat. Dit broodmes is gemaakt van een kern van extreem hard gepoederd staal dat is omhuld door twee extra lagen staal. Een speciale…

  • Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm

    229,00

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm: Met zijn lengte van 16 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor…

  • Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm: Met zijn lengte van 20 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor dit…

  • Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm

    Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm: De onvergelijkbaar scherpe santoku van Miyabi heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63 en is geschikt om vlees, vis en groente te snijden. Het heft van donker hout ligt comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm, waardoor u moeiteloos werkt. Het patroon, de snijprestaties, de slijtvastheid en de hardheid van dit…

  • Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm

    199,00

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm : De Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de…

  • Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm

    169,00

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm: De Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de honbazuke-slijptechniek….

  • Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm

    Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm

    289,00

    Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm: De lange, puntige sujihiki heeft een ergonomisch heft, is gemakkelijk te reinigen en is ideaal om vlees en vis te snijden. Het houten heft ligt aangenaam in de hand en maakt het gemakkelijker om in verschillende hoeken te snijden. De kern van de Miyabi 6000MCT-Sujihiki-24cm is gemaakt van MicroCarbide MC63 poederstaal…

  • Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm

    Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm

    309,00

    Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm: Is een officemes met een lengte van 13cm. Voor liefhebbers van de Japanse keuken is de shotoh uit de Miyabi 5000MCD-reeks een lust voor het oog. Met zijn lengte van 13 cm is het mes ideaal om fruit en groente schoon te maken, te schillen en te versnijden. Het…