63 HRC

  • Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm

    Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm Miyabi 5000MCD Koksmes-Gyutoh-20cm : Is een koksmes met een lengte van 20cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. De 20 cm lange gyutoh uit het 5000MCD-assortiment van Miyabi is indrukwekkend dankzij zijn relatief dunne, maar toch stabiele lemmet…

  • Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm Miyabi 5000MCD Sujihiki-24cm : is een fijn Japans mes met een handgesmeed lemmet dat bestaat uit honderd lagen van verschillende soorten staal. De kern van MicroCarbide MC63 poederstaal is ingebed in lagen van twee verschillende soorten staal. Messen die zo worden gemaakt, zijn uitzonderlijk hard. U herkent ze eenvoudig aan het opvallende…

  • Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm

    Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm Miyabi 5000MCD-Nakiri-17cm : Is een nakiri mes met een lengte van 17cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal, ingebed in honderd lagen staal. Deze structuur is de basis…

  • Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm

    Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm Miyabi 5000MCD-Rocking-Santoku-18cm: Het berkenhout van topkwaliteit dat Miyabi gebruikt, maakt van elk mes een culinair meesterwerk. Zowel het lemmet als het heft worden gemaakt van kostbare materialen die de messen echt in het oog laten springen. En er schuilt meer onder het oppervlak: onder honderd lagen staal zit een ijzersterke kern van MicroCarbide SG2…

  • Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm

    Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm

    429,00

    Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm Miyabi 5000MCD-Santoku-18cm : Is een santoku mes met een lengte van 18cm. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale randvastheid. Het lemmet bestaat uit een kern van MicroCarbide MC63 poederstaal, ingebed in honderd lagen staal. Deze structuur is de basis voor…

  • Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm

    Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm

    269,00

    Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm Miyabi 5000MCD-Shotoh-9cm : Is een shotoh mes met een lengte van 9cm. Met zijn lengte van 9 cm is het mes ideaal om fruit en groente schoon te maken, te schillen en te versnijden. Lemmetkern van MicroCarbide poederstaal MC63, ingebed in 100 lagen staal – voor een hardheid van ca. 63 Rockwell en maximale…

  • Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm

    Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm: Het Miyabi 6000MCT-Broodmes-23cm heeft een mooie gekartelde rand, zodat het gemakkelijk door broodkorsten en gebak snijdt. Het mes heeft een lemmet lengte van 23 cm en een ergonomisch handvat. Dit broodmes is gemaakt van een kern van extreem hard gepoederd staal dat is omhuld door twee extra lagen staal. Een speciale…

  • Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm

    229,00

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-16cm: Met zijn lengte van 16 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor…

  • Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm Miyabi 6000MCT-Koksmes-Gyutoh-20cm: Met zijn lengte van 20 cm is de gyutoh uit de Miyabi 6000MCT-reeks geschikt om vis en vlees te versnijden en te scheiden. De dunne punt en het robuuste lemmet zorgen ervoor dat u haarfijn snijdt. Door de platte afwerking glijdt uw hand niet van het heft naar het lemmet, waardoor dit…

  • Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm

    Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm

    279,00

    Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm Miyabi 6000MCT-Santoku-18cm: De onvergelijkbaar scherpe santoku van Miyabi heeft een rockwellhardheid van ongeveer 63 en is geschikt om vlees, vis en groente te snijden. Het heft van donker hout ligt comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm, waardoor u moeiteloos werkt. Het patroon, de snijprestaties, de slijtvastheid en de hardheid van dit…

  • Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm

    199,00

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm : De Miyabi 6000MCT-Shotoh-13cm is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de…

  • Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm

    169,00

    Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm: De Miyabi 6000MCT-Shotoh-9cm is speciaal ontworpen om fruit en groente te versnijden, in plakjes te snijden en te schillen. Met dit mes is het kinderspel om een koud gerecht of een curry met veel groenten op tafel te toveren. De tweezijdige snijrand is buitengewoon scherp dankzij de afwerking volgens de honbazuke-slijptechniek….

  • Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm

    Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm

    309,00

    Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm Miyabi 5000MCD Shotoh-13cm: Is een officemes met een lengte van 13cm. Voor liefhebbers van de Japanse keuken is de shotoh uit de Miyabi 5000MCD-reeks een lust voor het oog. Met zijn lengte van 13 cm is het mes ideaal om fruit en groente schoon te maken, te schillen en te versnijden. Het…

  • Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm

    Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm

    279,00

    Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm Yaxell Ketu Kiritsuke-20cm : Het Kiritsuke mes combineert een elegant ontwerp met Japanse precisie. De Kiritsuke is speciaal ontworpen om veelzijdig ingezet te worden bij het bereiden van Aziatische gerechten. Dit unieke mes is een combinatie van het platte lemmet van een Nakiri (groentemes) en de punt van een Sujihiki (vismes), waardoor…

  • Yaxell Ketu Koksmes-20cm

    Yaxell Ketu Koksmes-20cm

    269,00

    Yaxell Ketu Koksmes-20cm Yaxell Ketu Koksmes-20cm: Japans koksmes is groot genoeg voor het snijden van grote hoeveelheden groenten, vlees en vis, maar biedt tegelijkertijd voldoende controle om ook precisiewerk uit te voeren zoals het fijnsnijden van kruiden. Yaxell Ketu Koksmes-20cm: 20cm Koksmes Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout…

  • Yaxell Ketu Konata-14.5cm

    Yaxell Ketu Konata-14.5cm

    249,00

    Yaxell Ketu Konata-14.5cm Yaxell Ketu Konata-14.5cm: Een uniek keukenmes dat de functionaliteiten van een koksmes, een Nakiri en een cleaver combineert. 14.5cm Konata Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen zijn gemaakt van 3-laags roestvrijstalen mes met gepoederd stalen…

  • Yaxell Ketu Konata-21.5cm

    Yaxell Ketu Konata-21.5cm

    299,00

    Yaxell Ketu Konata-21.5cm Yaxell Ketu Konata-21.5cm : Een uniek keukenmes dat de functionaliteiten van een koksmes, een Nakiri en een cleaver combineert. 21.5cm Konata Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen zijn gemaakt van 3-laags roestvrijstalen mes met gepoederd…

  • Yaxell Ketu Santoku-16.5cm

    Yaxell Ketu Santoku-16.5cm

    269,00

    Yaxell Ketu Santoku-16.5cm Yaxell Ketu Santoku-16.5cm: Dit mes, dat bekendstaat als de Japanse versie van het koksmes, is ideaal voor het fijnsnijden van groenten, vlees, vis, uien, knoflook en kruiden. 16.5cm Santoku Lemmet: 3 lagen SG2 Staal, San Mai Structuur Heft : Zwart Pakka Beukenhout Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen, goed drogen is noodzakelijk KETU-messen…

  • Yaxell Ketu Vleesmes-23cm

    Yaxell Ketu Vleesmes-23cm

    279,00

    Yaxell Ketu Vleesmes-23cm Yaxell Ketu Vleesmes-23cm : Japans vleesmes voor het in plakjes snijden van de mooiste stukken vlees. Het lage lemmet zorgt ervoor dat plakjes minder snel aan het lemmet blijven plakken. Hierdoor snijd je gemakkelijk dunne plakjes vlees zonder dat ze scheuren. De scherpe punt is ideaal voor kleine, delicate klusjes zoals het verwijderen…

  • Yaxell Super Gou Kiritsuke-20cm

    Yaxell Super Gou Kiritsuke-20cm

    469,00

    Yaxell Super Gou Kiritsuke-20cm Yaxell Super Gou Kiritsuke-20cm : De Yaxell Super Gou serie, vervaardigd in het Japanse Seki City, belichaamt de perfecte harmonie tussen esthetische schoonheid en uitzonderlijke prestaties. De kiritsuke is ontworpen als een veelzijdig mes voor het bereiden van Aziatische gerechten. Dit is gedaan door het platte lemmet van een nakiri (groentemes)…

  • Yaxell Super Gou Koksmes-15cm

    Yaxell Super Gou Koksmes-15cm

    429,00

    Yaxell Super Gou Koksmes-15cm Yaxell Super Gou Koksmes-15cm   De Yaxell Super Gou serie, vervaardigd in het Japanse Seki City, belichaamt de perfecte harmonie tussen esthetische schoonheid en uitzonderlijke prestaties. Het kleine lemmet is perfect voor het fijnsnijden van groente, vlees, vis, ui, knoflook en uiteraard verschillende soorten kruiden. Yaxell Super Gou Koksmes-15cm : 15cm Koksmes…

  • Yaxell Super Gou Koksmes-20cm

    Yaxell Super Gou Koksmes-20cm

    459,00

    Yaxell Super Gou Koksmes-20cm Yaxell Super Gou Koksmes-20cm : De Yaxell Super Gou serie, vervaardigd in het Japanse Seki City, belichaamt de perfecte harmonie tussen esthetische schoonheid en uitzonderlijke prestaties. Yaxell Super Gou Koksmes-20cm 20cm Koksmes Lemmet : 161 lagen damast Heft : Roodzwarte Canvas Micarta SG2 kern met damaststaal Gemaakt in Japan Handwas aanbevolen,…

  • Yaxell Super Gou Nakiri-16.5cm

    Yaxell Super Gou Nakiri-16.5cm

    459,00

    Yaxell Super Gou Nakiri-16.5cm Yaxell Super Gou Nakiri-16.5cm : De Yaxell Super Gou serie, vervaardigd in het Japanse Seki City, belichaamt de perfecte harmonie tussen esthetische schoonheid en uitzonderlijke prestaties. Een nakiri blinkt uit in het zeer precies snijden van groente, veel preciezer dan met een gemiddeld koksmes. Denk aan het snijden van julienne of…

  • Yaxell Super Gou Santoku-12.5cm

    Yaxell Super Gou Santoku-12.5cm

    329,00

    Yaxell Super Gou Santoku-12.5cm Yaxell Super Gou Santoku-12.5cm  De Yaxell Super Gou serie, vervaardigd in het Japanse Seki City, belichaamt de perfecte harmonie tussen esthetische schoonheid en uitzonderlijke prestaties. De santoku is de Japanse versie van het koksmes. Het kleine lemmet is perfect voor het fijnsnijden van groente, vlees, vis, ui, knoflook en uiteraard verschillende…

End of content

End of content